I fredags drog hela familjen ner till Göteborg efter att jag haft mitt företagspass. Mysigt att åka bil då vi kan skutta i på lika ställen efter vägen. Gillar det!

Alla var verkligen supertaggade och längtade ner. Dessutom skulle det bli riktigt riktigt varmt. Härligt!

Göteborg maj2013 016

Lunchpaus med bästa familjen!

När vi kom ner till Göteborg kastade vi i princip in alla sakerna på rummet och skuttade direkt till Liseberg. Vi bodde supernära. Perfekt! Min svägerska med barn väntade redan på oss så de var redo.

Göteborg maj2013 017

Kusinerna är taggade till max för en kväll på Liseberg. Haha!!

Det var verkligen en perfekt kväll. Varmt och knappt någon kö alls. Barnen studsade runt mellan alla attraktioner i 6 timmar innan vi fick dra dem därifrån.

Göteborg maj2013 025

Ett riktigt glatt och blött gäng!!

Göteborg maj2013 038

Vem hade roligast tror ni? Hehe...

Göteborg maj2013 049

Ett par kaninöron är ju ett måste när man är på Liseberg!

Nästa morgon var ingen direkt svårväckt. Frukost och sedan ladda för en ny dag på Liseberg med kusinerna och bästa faster. Under lördagen var de där i drygt 9 timmar!!! Jösses!! Jag och min kära make stack iväg för att hämta våra nummerlappar till GöteborgsVarvet. Vi trodde ju inte attstarten låg så långt bort så tyvärr hann vi ej vara med dem på Liseberg under dagen.

Otroligt bra och välorganiserat arrangemang. Grädden på moset var ju den härliga sommarvärmen. Lite för varmt men hellre det än kyla.

Eftersom jag inte är i balans i kroppen så visste jag att det inte skulle bli något PB. Jag har inte sprungit något långpass sedan september så jag ville bara hålla ihop hela vägen och ha en härlig date med maken. Målet var att hålla 6-tempo hela vägen. Jag höll inte riktigt för det men fick ett riktigt bra pass och en superhärlig dag. Jag är nöjd.

Jag vill absolut springa igen men då vill jag seeda upp mig innan. Det var ingen höjdare att starta i allra sista gruppen.

Det var riktigt coolt att springa i lite åska, regnskurar, gassande sol och en helt fantastisk atmosfär!! Trots att vi sprang i sista gruppen så var det mycket publik, musik och hejjarop efter vägen.

Jaghar nog aldrig sett så många utslagna människor efter vägen och i mål. Hoppas att alla repar sig...

Återigen blev jag en orange liten färgsprakande klick efter vägen. :)

Göteborg maj2013 057

Min kropp och mage höll hela vägen och det är jag JÄVLIGT tacksam för! Trots kroppens berg- och dalbanor så kan jag göra det här. Hejja mig!!

Göteborg maj2013 060

Underbar support hela vägen av väldens bästa make! Tack hjärtat!! <3

Söndagen blev en lugn bilresa hem med en väldigt nöjd familj.

Vi kommer med säkerhet tillbaka nästa år igen till GöteborgsVarvet.