Jag har de senaste 10-14 dagarna känt mig så fruktansvärt trött och ingen ork. Känt att något inte stämt. Jäkla skitkropp. Eller egentligen inte. Jo kanske. Är rätt faschinerad av allt som jag kan göra trots mina sjukdomar så jag är rätt nöjd ändå. Fast jag vill ju så mycket mer. Väldigt mycket mer. Så när min kropp hamnar i obalans blir jag så galet frustrerad. Jag kan ju inte bara ta någon medicin och bli bra utan måste korrigera den medicinen jag redan tar. Och givetvis gå oftare på provtagning... Just nu måste de korrigera så att inte mitt hb sjunker mer. Det är därför jag är så trött. Jag kan inte göra något själv då jag redan gör allt jag kan utan allt måste ske via sjukhuset.

Vi, jag och Magnus, har bestämt att jag inte ska maxa och att jag ska köra kortare pass vid flera tillfällen under dagen så att jag hinner återhämta mig lite mellan. Det blir nog bra. Oturligt nog har jag ju en hel del tävlingar framöver. Kommer inte kunna prestera som jag önskar. Fast egentligen spelar det ingen roll. Jag kommer att ha så jäkla roligt under tiden.

Det kommer att ta lite längre tid att nå mitt mål. Vägen kommer vara väldigt krokig dit. Men målet kommer jag att nå förr eller senare. Jag har tålamod. Älskar triathlon så jag får helt enkelt bara ta det i min egna takt. Träna, ha kul och njuta av allt positivt runt mig. Dessutom har jag världens bästa familj som stöttar mig!

jeanette 0020fixad

Hann få till lite träning idag så det var himla skönt.

Hade ett galet corepass imorse på mitt ena företag. Trasorna var med och de fick lida. Hehe...

Lite fix och trix med barnen på morgonen/förmiddagen och sedan åkte jag in för att träffa min grymma Coach Magnus för ett löppass. Kan ju säga att jag inte kände mig supertaggad som jag annars brukar göra men vet att det känns underbart när jag gjort det. Vi började springa ut mot Djurgården och det kändes faktiskt helt okej. Lite gåvila och sedan körde vi lite intervaller med gåvila mellan. Det kändes faktiskt helt okej och jag klarade att trycka på lite bättre den här gången. Hejja mig!! Medan vi sprang där i närheten av BlåPorten så var det en kör som tränade vid vattnet. Helt underbart!!

Jag är supernöjd med mitt pass idag. Hoppas ha samma känsla på lördag i Göteborg. ;)

Magnus sprang med min mobil och tog lite fina bilder i farten! Haha!! Så roligt!!

Löpträning 15maj13 002

Löpträning 15maj13 008

Löpträning 15maj13 014

Tack för ett grymt pass Magnus!

Sedan blev det massage hos superduktiga Jennie, Family Fitness och PT-kund.

Nu väntar sängen!!