Även denna morgon ställde jag klockan tidigt för att åka iväg till simhallen. Det är inte bara jag som är chockad. Även maken. Hehe...

Vi fick till en härlig date i vattnet. Jag fick dessutom visa honom lite nya övningar som jag fått av min grymma simcoach AK. Det är mycket TI (Total Immersion) just nu och det funkar verkligen så bra på mig! Ingen panik alls. Det är en övning som heter "skate" som jag får lite obehagskänsla när jag övar på den. Men med fenor nu i början så går det superbra och jag kan slappna av. Annars använder jag inte fenorna lika mycket och det funkar kalasbra. Öva, öva och ännu mera öva...

Idag kunde jag verkligen känna vilken skillnad det är på min simning. Får ju inte till simningen helt men när allt klickar kommer jag kunna känna ett riktigt lugn när jag simmar. Det är vad jag eftersträvar. En lugn simning där jag hittar ett arbetstempo som inte gör mig för trött.

Tränade teknik i 45 minuter och tiden sa bara svisch.

Hemmamys och PT-kund. Sedan åkte jag, maken och lilltrollet Tilde in till stan.

Jag hade ju en till date idag och det med min tricoach Magnus. Dags för löpning!!!

Det var minsann inga lätta steg idag men jag försökte pinna på så gott det gick. Riktigt riktigt segt. Kämpa Jeanette, kämpa!

Joggade ut på Djurgården och efter en stund blev det dags för fartökning. Jobbigt som skrutt kan jag säga. Pheuw!! Över en bro och sedan på't igen. Galet jobbigt idag.

Men glad att jag "tog mig i mål" i alla fall.

Sedan blev det mys i Kungsträdgården som alla andra. Mycket folk men härlig atmosfär. T o m jag åt en glass. Mysigt!

Kungsan 10maj13 010

Kungsan 10maj13 012

Lite semesterkänsla idag!

Nu ska jag ladda för morgondagen. Kram på er alla!!