Efter träningen i tisdags har min kropp känts så galet trött och tung. Men vad gör det när det är sol och värme varje dag? Helt underbart härligt!!

Igår onsdag hade jag först mitt företagspass, 30 min core och sedan åkte jag hem. Lite kaffe och jobb innan jag skuttade iväg på en liten löprunda. Tiden drog iväg så det blev lite kortare än tänkt.  Sprang först 6 km asfalt och sedan upp i skogen i drygt 4 km och avslutade med de sista 2 km på asfalt hem. Lugnt och fin löpning med riktigt trötta ben. Så tungt! Höll ändå 6-tempo. Bra pass på 12 km löpning i sooooooooolen!!

Träning 9maj13 002

Så mysigt i skogen.

Åkte sedan direkt till Jennie för lite massage av mina ben. Inte var det skönt inte! Men oj vad det är välbehövligt!!

Resten av dagen var det mys med Tilde och sedan Family Fitness. De fick jobba riktigt hårt. Grymt gäng!!

Idag var jag uppe tidigt för att möta upp ett gäng tjejer kl 07.00 i simhallen. Vi var 6 stycken som delade på tre banor. Lyxigt värre! Hann träna 60 minuter innan simklubben körde igång. Tur för oss. :)

Träning 9maj13 009

En sprallig fru Stenquist som fokuserade på sin hemläxa från Coach AK. Det gick faktiskt riktigt bra trots att kroppen var riktigt trött. Idag hade jag bara fenor under halva passet. Det tar sig!! Idag funkade övningarna riktigt bra som jag lärde mig i måndags. Kul!!

Träning 9maj13 010

Några stannade kvar på frukost och eftersnack. Grymt mysigt!!

Medan jag mös med tjejerna passade maken på att simma. Perfekt!

Hade en PT-kund och sedan utbildning för mina ledare i Family Fitness.

Träning 9maj13 011

Inte fel att ha utbildning utomhus i denna härliga värme.

Träning 9maj13 013

Tjejerna hade dessutom gjort chokladbollar. Smakade finfint kan jag säga!! :0)

Efter utbildningen stack jag och maken ut på en liten temporunda. Måste ju träna massor på min cykel. Var riktigt trött. Trodde aldrig att jag kunde få någon fart på mina stackars ben. Haha!! Kan säga att det var ingen platt runda som vi tog men underbart att cykla i kvällssolen. Me like. Vissa delar av rundan fick jag upp ett riktigt bra tempo. Ska bara finjustera lite på cykeln så kommer jag kunna cykla ännu bättre hoppas jag.

Träning 9maj13 015

Träning 9maj13 017

Fick ihop 3,2 mil på cykeln. Gött!!

Nu är jag sådär lagom trött och seg. Dags att nanna kudden då det väntar en ny härlig dag imorgon. Riktigt skönt med långhelg. Mycket träning, mycket familjemys och bara lite jobb.

Hoppas att ni alla får en grym långhelg! Kraaaaaaaaam!!