Förutom jobb idag har jag fått städnoja. Haha!! Tokröjde varje liten del i köket. Tråkigt men oj så skönt när det är gjort. Kan det vara våren som får en att tokstäda tro?

Det var riktigt skönt att vara hemma idag då jag känt mig lite trött och seg från igår. Det är ju inte så konstigt egentligen.

Ikväll cyklade jag och Tilde till löpträningen i Hackstaskogen. Det tog henne 30 minuter att lugnt cykla dit. Men vi kom precis när de skulle skutta iväg. Eftersom det blev lite stressigt så ville jag inte stressa Tilde. Vi joggade ifatt hennes grupp men frågade henne om det var okej att köra med dem nu. Eller så kunde vi köra egen träning bara hon och jag. Efter lite funderande så ville hon springa med kidsen.

Jag tänkte springa och köra lite backintervaller men hittade min grupp på vägen. Jag mötte upp en grupp och frågade vilken det var. Din grupp sa en kille.  Du ska vara här i snabba gruppen. Haha!! Gick inte att smita förbi alltså.

Rolig grupp att träna med och det är full fart. Efter lite löpskolning och dynamisk rörlighet skuttade vi ut på en rundbana som vi sedan skulle köra intervallerna på. Blött och geggigt men det var bara att köra på.

Vi sprang 2 och 2. När den ena sprang körde den andra löpstyrka. Pheuw!! Kommer kännas finfint kan jag lova.

Vår ledare tyckte att vi behövde köra på lite till så vi vslutade med någon slags intervall stafett där vi fick krama ur det sista ur kroppen.

Härligt! Sprang 55 grymma minutrar i skogen. Barnen fanns hela tiden omkring oss i sina olika grupper. Så roligt!

Underbar kväll med sol och försommarvärme. Vi tog en lugn och mysig cykling även på väg hem och hann babbla om både det ena och det andra.

Löpning 7maj13 002

Jag och mitt lilla bustroll på vägen hem ikväll!!