Det var meningen att jag och maken skulle ta våra nya cyklar till Brottby för att kolla in Brottby Duathlon. Men när jag tittade ut på morgonkvisten och det typ blåste storm ändrade jag mig. Aldrig i livet!!

Så det blev bilen helt enkelt. :)

Fantastiskt roligt att vara med och hejja på en massa kompisar som tävlade. Underbart väder (förutom blåsten då) och härliga människor!

Här kommer några bilder från tävlingen:

Brottby Duathlon maj2013 001

Träffade underbara Bea på plats!!

Brottby Duathlon maj2013 003

Som vanligt är det full fart när startskottet har gått. De springer så galet snabbt allihopa.

Brottby Duathlon maj2013 010

Cyklar i mängder...

Brottby Duathlon maj2013 024

Grymma Sofie, Jocke och LIsa.

Brottby Duathlon maj2013 026

Givetvis hann jag med att visa en nya övning också...hehe... Ni vet ju hur jag är!! Can, som jag lärt känna på Playitas, hade också tävlat idag.

Det är en sån underbar atmosfär på dessa tävlingar. Alltid lika roligt att komma, vare sig det är som åskådare eller tävlande.

Hann hem snabb och få lite i magen innan det var dags för Family Fitness i skogen.

Idag blev det cirkelträning för både stora och små.

Brottby Duathlon maj2013 028

Brottby Duathlon maj2013 033

Ett underbart gäng som jag får träna 2 gånger i veckan. Några av dem 3 gånger då de kör i min löpgrupp också. Så roligt!

Och visst hann vi svischa ut på en liten kortisrunda när vi kom hem från skogen!

45 minuter underbar cykling, eller nja det var väl kanske att ta i.  Att cykla är underbart! Att få sälskap av maken är bäst! Men vinde...huga! Det måste jag nog träna lite mer på. Men ut på en kort tur kom vi och det var en perfekt avslut på denna härliga helg.

Nu står maken och säger att jag MÅSTE faktiskt sova nu. Det måste jag faktiskt. Klockan ringer kl 04.00 för tt ta flyget ner till Göteborg. Vad gör jag inte för att träna med Coach AK och bli bättre på simning.

NU SOVA!!

 

Lite pyssel och fix hemma så jag kunde skutta ut på nya cykeln med maken. Fortfarande lite läskigt med vinden men underbar känsla på cykeln!! Wiiiieee!! Så roligt!