Vaknade innan klockan ringde imorse! Så skönt! Gick upp 06.30. Var på väg att göra en kopp kaffe när jag kom på att det inte gick. Just det! Idag skulle jag ju börja min tarmsköjning. Urk!! Jag har skjutit på detta en tid , närmare 6 månader så det var ju lika bra att få det gjort.

Klockan 08.00 fick jag njuta av dagens mål mat, rostat vitt bröd och ett ägg. Tack å bock. Sedan har det bara blivit te med honung, massor av sportdryck, pepsi, mer och silad löksoppa (hur kom jag på att köpa det liksom?). Mmmm, en riktigt kulinarisk högtid idag. Men allt går!! Ska bli skönt när det är gjort!

Har knappt hunnit sitta ner idag! Passade på att göra en liten extra grej till mitt projekt som jag hoppas kunna skicka in i slutet av veckan.

Så när Tilde blivit lämnad på skolan åkte jag till underbara Linda som alltid gör mig så fin inför en fotografering. 

 Blandat 29april13 001

Sedan åkte jag ner till min fantastiska vän och fotograf Sussi för att ta några bilder.

 Blandat 29april13 003

Tada!! Så var det klart!! Givetvis hann vi med en hel del träningssnack också!! Hihi!!

Nu gäller det att i de närmaste dagarna stänga projektet och skicka det vidare till sin slutstation. Känns så läskigt! Men superroligt!!

Åkte sedan hem för att få i mig lite silad soppa. Blääää! Och få tag på mottagningen som ska göra min undersökning. Efter samtalen fick jag åka med ilfart ner till provtagningscentralen så att jag hann ta ett PK-prov.Gaah! Andas Jeanette! Andas!!

Hämtar min fina cykel hos grymma Timothy som har servat MrX åt mig. Ikväll kommer en spekulant på den. Håll tummarna!

Åker och hämtar Tilde och sedan resten på Engelska Skolan. Då var familjen komplett!

Jag kan nu fokusera på min undersökning och fortsätta dricka. Blä!! Min förhoppning och önskan är att läkaren kommer ut och säger att min tarm ser fantastisk ut. Det har ju inte hänt de senaste 3 åren. Vore riktigt trevligt.

Just nu är min underbara make ute med min grymma löpgrupp och kör "trail-intervaller". Jag ser dem springa här ute och de får minsann slita. Ska strax ta över och köra stretch och rörlighet med dem. Har ju nära hem och det är ju tur!!

Nästa gång jag skriver hoppas jag att jag kan skriva några glädjande rader. Jag har bestämt att min kropp ska må bra nu. Det får gärna bli en grym raksträcka istället för de senaste årens berg-och dalbana.

En riktigt annorlunda dag som går mot sitt slut!!