Just den här veckan har det riktigt hopat sig med jobb. Inte med kunder utan datajobb. Förhoppninsvis blir det en massa roliga projekt för framtiden. Spännande!

Dessutom är det i slutfasen av mitt lilla projekt som nu är ute på en sista koll hos några personer. Läskigt och roligt! På måndag gör jag min sista "touch" hos min underbara vän och fotograf Sussi. Sedan ska det vara klart. Pheuw! Hoppas jag i närtid kan delge er mitt roliga projekt...

Sussi och jag hann ses igår på en supermysig lunch och snacka träning såklart! Hon har precis kommit hem från Playitas och jag ville veta allt!! Haha!! Många härliga träningstimmar lär vi få ihop framöver. Så kul!

Annars har det förutom det ovannämnda blivit bokföring, fakturering och skrivande på min nästa föreläsning i maj.

Skönt att beta av en massa jobb men längtar efter lite träning! Idag blir det en massa jobbpass vilket är fantastiskt roligt! Imorse blev det företagsyoga och nu företagslöpning.

Känner att min kropp taggar till för kommande träningspass! :)

jeanette 0056 - Kopia webb

Önskar er alla en helt fantastisk fredag!!