Nu är våren här och det känns bara så fantastiskt underbart! Men det innebär ju också att tävlingssäsongen snart drar igång! Superkul men också lite läskigt! Jag har ju satt upp stora mål för mig själv och jag vet vad jag vill. Hoppas bara att kroppen och knoppen hänger med!

Om 10 veckor är det Århus Challenge, en halvironmandistans där jag ska simma 1,9 km, cykla 9 mil och springa en halvmara på 21 km. Plättlätt!! Eller??

århus start

Här är jag om tio veckor. Känns overkligt!

Jag känner mig otroligt laddad och det ska bli så roligt!!

Den här veckan startade jag med simning i sällskap av bästa maken och Louise. Måndagssimninggen är teknikdag för mig. Ingen stress utan "bara" tänka Total Immersion.

Fick en riktigt skön känsla idag! Hurra!!

Innan jag skulle gå upp så sa Jörgen att jag skulle ta av fenorna och simma med samma känsla. Han simmade brevid mig och spanade. Hihi... :)

Jag ligger mycket bättre i vattnet nu och har en väldigt lugn känsla i kroppen. Känner mig inte ett dugg stressad. Dessutom fick jag tummen upp av maken!! Bra betyg!

Myspys med Tilde innan jag lämnade henne på skolan och jag drog in till stan. Dags för en date med min grymma coach Magnus. Idag var det löpning och det ska vi fokusera på nu ett tag så jag blir starkare, uthålligare och givetvis lite snabbare.

Jag värmde upp och sprang ut mot Sjöhistoriska Muséet där vi möttes på vägen. Höll ett hyfsat bra tempo ut och sedan körde vi en riktigt lång farthöjning. Vet inte riktigt hur lång den var men det kändes som en evighet. Haha!! Och sedan sprang vi en runda för att avsluta. Sköna 7 km blev det. Eller nja, den ånga fartökningen var grymt jobbigt men det kändes grymt efteråt.

Även här fick jag tummen upp av coachen då min löpteknik satt fint. Check på den!! Känns toppenbra!!

Nöjd och glad skuttade jag in i bilen och åkte hem igen. Kan säga att det var grymt skönt med en varm dusch när jag kom hem. :)

Resten av dagen blir det datajobb, företgsuppdrag, pilates i studion och löpgrupp ute. En riktigt bra måndag med andra ord!!

Träning 15april13 002

Det syns verkligen hur jäkla trött jag är! Haha!! Jag är på gång!!

Ha en fortsatt grym måndag allesammans!! Hepp hepp!!