Först av allt vill jag bara säga tusen tusen tack för alla underbara kommentarer!! Jag blir verkligen så glad!!

Jag mår verkligen toppenbra och kommer under en tid vara galet trött medan kroppen ska börja vänja sig utan kortisontabletterna och producera eget. Men det är det så värt!!

I helgen har jag varit och busat på Bosön. Jag har gått Triathlonförbundets juniortränarutbildning.

Steg 1 som jag gick i december var verkligen så bra och jag har verkligen sett fram emot att gå denna. Dessutom har jag fått umgåtts med likasinnade och haft ddet hur bra som helst!!

Bosön april2013 015

Jag blir så otroligt inspirerad här!!

I fredags började vi med att gå en domarutbildning som hölls av alltid så underbara Ann Josefsson som är huvuddomare. Otroligt bra förmiddag men alldeles för kort. Så nu är jag faktiskt tävlingsdomare. Coolt!

Efter lunchen hade vi lite idrottspsykologi. Inget direkt nytt men alltid intressant.

I lördags morse efter att ha sovit dåligt pga ett fotbollsgäng festat hela natten gick jag ändå iväg och tränade. Vill ju passa på när jag är på ett ställe som Bosön.

Bosön april2013 016

Jag körde lite uppvärmning med pinne och sedan lätt löpning. Perfekt inomhusbana att träna på.

Sedan hade jag lite tidsbrist så det blev "bara" 6 x 90 sekunders intervaller. Sjukt jobbigt och frukosten smakade extra bra efteråt.

Vi hade Pär Svennar i princip hela dagen då vi hade träningslära både teoretiskt och praktiskt.

Två fick göra laktattest på cykel. Och sedan gick vi alla ner till inomhusbanan för att göra lite löptester där. Jag höll på i 90 minuter. Så sjukt jobbigt och jag utmanade mig riktigt rejält.

Bosön april2013 005

Här är jag bara heeeeelt slut! Kör här 200 meters intervaller. Galet!!

Bosön april2013 006

Min supertrevliga klubbis Håkan som skötte protokollet. Det var guld värt!! Svårt att ha koll på allt när jag är så galet trött.

Under tiden vi tränade hade Robert Kronberg och Mattias Sunneborn ett gäng som tränade. Inspirerande!!

Bosön april2013 007

Utslagna triathleter...

Hade jag vetat att jag skulle köra ett sånt här galet pass hade jag nog aldrig kört mina intervaller på morgonen. Haha!!

Efter middagen var det ett kort möte om bla olika stöd som kan sökas och sedan mys ihop. Kul att sitta och tjattra och snacka triathlon. Lite nördigt men jag älskar det!!

Idag söndag gick jag åter igen upp för att träna men idag bara ett kort corepass på 30 minuter. Jag var ju bara tvungen att köra brutalbänken ju!!

Bosön april2013 013

Älska denna härliga bänk!!!

Idag avslutade vi utbildningen med en kostföreläsning. Inget nytt här heller men det är alltid bra att sitta och diskutera det tillsammans och flika in med frågor och tankar.

Har haft en riktigt grym helg och mycket matnyttigt har jag lärt mig! Riktigt roligt!

Så fort snön försvinner och det blir lite varmare hoppas jag kunna köra igång ed ungdomarna. Hoppas kunna locka några i åldern 13-16.

Inatt kommer jag att sova sött!!

Ta hand om er alla underbara!!