I fredags hade jag mina underbara jobbpass: yoga och löpgrupp. Sedan fick jag en tid hos Husläkaren. Tyckte det var så konstigt att mitt halsonda inte gick över och att jag fick en sån konstig reaktion när jag var på BikramYogan. Hade ingen feber  och kroppen kändes bra. Det är bara min hals som har stökat hela tiden under veckan av och till.  Det är så segt att aldrig få bli riktigt frisk. Riktigt segdraget har det varit. Så surt.

Det var som både jag och maken befarat - streptokocker. Blääää!!

Så i helgen har jag bara vilat och tagit det väldigt lugnt. Sjukt tråkigt! Har kollat på en massa skidor och konståkning på teven. Samtidigt har jag också sytt en massa paljetter till Tildes uppvisningskläder till den årliga konståkningsshowen. Pheuw!! Många paljetter är det...

Helgen avrundades med födelsedagsfirande av min pappa och hans fru. Galet god thaimat och tårta. Mums!!

Imorgon tar jag det lite lugnt med Tilde som är hemma då det är studiedag i skolan. Lite jobb på eftermiddagen och kvällen. På tisdag hoppas jag att jag kan smyga igång med träningen igen. Jag blir allvarligt talat helt tokig snart om jag inte får träna ordentligt. Lite drygt 3 månader till Århus Challenge äger rum. Dags att få köra riktigt hård träning nu!!

Jag hoppas att ni alla har haft en underbart helg!!