Crossfit nr 4 054

En glad Jeanette en tidig onsdagsmorgon när jag tränar värsta grymma gänget!!

När jag kom hem i måndags kväll så var jag helt speedad!! Helt lyrisk!! Jag kunde inte koppla av. Somnade sent och vaknade med ett ryck mitt i natten och kunde inte somna om!! SUCK!! Värsta drogen ju... ;)

Hela tisdagen hade jag en massa möten och kunder. Hade första redan klockan 06.00! Så jag tog vila från träningen den dagen helt enkelt. Tvingade mig att vara uppe till 21. Haha!! Sedan slocknade jag snabbt!

Igår onsdag hade jag mina vanliga pass. De jag körde själv var Core och CXWorks. Tog med två låtar från den nya releasen och det gick super! De gillade låtarna lika mycket som jag. Stannade kvar på gymmet och körde mitt nya styrkepass. Fokus lite tyngre vikter. Eftersom jag mestadels kört crossfit ett tag nu så tog jag det lite försiktigt.

Så här såg mitt pass ut:

Uppvärmning med pinne

Frontböj på 30 kg 2 set x 8 reps

Marklyft på 50 kg 2 set x 8 reps

Pistols med pinne 2 set x 5 på varje ben

Utfall med rotation 2 set x 10 reps på varje ben

Chins med hjälp 25 kg 2 set x 5 reps

Hamstring curls med boll 2 set x 10 reps

X-armhävningar 2 set x 10 reps

Trollböj 2 set x 5 reps på varje sida

Väderkvarnen 2 set x 5 reps på varje sida

Hepp!!

Även igår onsdag la jag mig tidigt, redan 20.30. Tror ni maken undrade vad som var på gång? Haha!! Nu känner jag att energin är på väg tillbaka. Skönt!! Ingen mera Fru Tröttmössa tack!! :)

Idag har jag haft en grym träningsdag men jag måste iväg och träna lite till så jag återkommer lite senare! Hihi!!

Kram på er alla underbara - ses ikväll!!