Träning 5feb13 009

Här sitter jag bland min utrustning efter mitt crossfitpass på Focus i Bällstaberg. Helt slut! Underbar känsla!

Pustar ut innan det är dags att köra hårt med en PT-kund. :)

Mitt pass idag såg ut såhär:

4 varv av

6 x marklyft på 50 kg

8 x pullups i hiss

12 x KB svingar med 12 kg

14 x renegate row med 8 kg

16 x OH gående utfall med 10 kg viktplatta

GRYMT!! Tog inte ens 15 minuter och jag var helt slut. SKÖÖÖÖÖÖNT!!

Men det är inte bara mitt crossfitpass som jag har hunnit med trots tokmycket jobb...

Igår körde jag en del vickpass på Gym&Motion och sedan lunch och pappersfix hemmavid. Core på företag och sedan var det till att tejpa kund innan det var dags för att köra igång årets löpgrupp. Vilket grymt härligt gäng som körde hårt igår!! Ni är så grymma!!

Träning 5feb13 007

Energin var på topp vill jag lova! Det här blir en fantastisk vår!!

De fick värma upp, köra löpteknik och lite sprintar innan det var dags att bränna av en himlans massa 70/20-sprintar. Avslutade passet med lite finfin benstyrka.

Idag har jag förutom att jobba med PT-kunder hunnit med att åka in till min grymma naprapat Anders på CityNaprapaterna. Vet ni vad? Mitt bäcken är så mycket bättre!! Blir så glad! Han gick även loss på min nacke och skulderblad. Så det känns jättebra nu. Känner mig som en helt ny människa!! Haha!!

Lite pilates hann det bli idag med.

Nu är det dags att krama kudden och ladda för en ny dag!!