Eftersom jag haft två veckors julledigt, en vecka träningsläger och VAB förra veckan med lilltrollet så har jag en hel del jobb som väntar. Så måndag och tisdag har jag försökt att få undan en himlans massa datajobb. Känns superskönt!

I måndags körde jag mitt föetagspass, 30 minuter core.

I tisdags hann jag med att simma på förmiddagen, simteknikpass i 30 minuter. På kvällen vickade jag på Gym&Motion, 55 minuter core/stretch.

Imorse blev det återigen ett företagspass, 30 minuter core. Jag är verkligen lyckligt lottad som får träna med detta härliga gäng så många gånger i veckan. Så roligt!! Sedan åkte jag hem för lite datajobb innan jag drog till Gym&Motion igen, höll ett EasyLine pass och sedan 30 minuter CXWorks.

Puh!! Det har blivit ganska mycket core på tre dagar. Lite mör nu!! Och fler lär det bli enna veckan då jag vickar på Gym&Motion och dessutom ska jag lära in ny koreografi på CXWorks. Snälla, se till att inte dra några skämt när mig!! Okej?

Efter passen idag så stannade jag kvar på gymmet och tränade lite själv. Det blev crossfit och löpintervaller.

Lite svårt att få flytet på gymmet då det blir lite avbrott men körde ett superbra pass från Coachen.

DAGENS WOD:

25 utfallsteg per ben

20 pullups

50 boxjumps

20 double unders

25 dips

20 knees to elbows

30 KB svingar

30 situps

Tada!! Snabbt och effektivt!! 25 minuter ca på dagens crossfit. Perfekt!!

Sedan skuttade jag raskt upp på löpbandet och värmde upp 5 min för att sedan köra 7 x 70/20-intervaller. Jag vill ta det lite försiktigt pga bäckenet. Men det kändes hyfsat bra ändå.

Efter Tildes konståkningsträning och matinhandling hann jag få i mig lite mat innan jag mötte upp mitt grymma TjejKlassiker-gäng. Jag hade tagit hit Henrik från Sundbybergs SK, som förra veckan visade oss hur vi skulle valla, och ikväll fick vi en massa tekniktips. Vi harvade runt på golfbanan i 90 minuter och det var bara så himla roligt! Massa matnyttigt att ta med när jag själv ska ut. Kul!!

Nu kommer jag somna sött och laddar för en rolig dag imorgon!!

OVER & OUT!!