Den här veckan har verkligen sagt svisch!! Jag har varit hemma med Tilde hela veckan så mina långpass har jag skalat bort men har ändå hunnit träna lite. Fokus har legat på core, yoga och rörlighet. Passar fint efter en veckas läger tycker jag.

Det är ganska mycket att göra i januari så jag har haft en hel del att fixa inför alla kursstarter, mm. Passat bra den här veckan med mycket mys i soffan. ;)

Jag känner fortfarande att kroppen mår toppen vilket känns grymt bra!

Haft lite skön träningsvärk lite här och där efter veckans alla pass. Sweet!!

Playitas2013 114

Älskar min tischa som jag fick av min underbara svägerska!!

 

I torsdags kom maken hem lite tidigare så då passade vi på att simma lite ihop. Hade en riktigt skön känsla i simningen. Jobbade på tekniken: brett grepp och höga armbågar i vattnet. Känns finfint i latsen!! Haha!!

Hade fått en hemläxa av Coach Nigge i klubben - 40 x 25 m med start 60.

Det kändes bara lätt och härligt!! Så glad!!  Skön genomkörare för kroppen! Me like!

Nöjd och glad skuttade jag sedan vidare för att träffa två av tjejerna som är med i mitt TjejKlassiker-gäng. Kort sväng men så skönt!! Ville känna på mina nyvallade skidor. Kändes jättebra.

Det var så otroligt vackert när vi åkte. Tokdåliga spår då vi i princip fick göra egna men sån njutning! Kyrkan lös hela tiden upp i skyn. Underbart!!

Träning 17jan13 006

 Mysigt, nästan lite spöklikt... :)

Idag har jag hunnit med ett skönt yogapass på 45 min. Gjorde susen!!

Åkte idag också in och träffade min grymma naprapat Anders på CityNaprapaterna för att få en behandling av mitt skeva bäcken. Det ska nog bli bra det här.

Sedan var det dags för lilltrollet som nu är så mycket piggare att träna lite på isen. Under tiden passade jag på att träna mitt TRX-program som ni hittar här. Det är så smidigt att bara slänga upp den på läktaren och träna samtidigt som jag får titta på Tilde när hon åker! Guld värt!!

Jag körde alla övningarna - 15 reps x 2 varv. Avslutade sedan med lite rehabövningar för mitt bäcken för att stärka upp det.

Resten av kvällen har det varit familjemys och lite pyssel inför söndagens bravader - Outdoor Challenge!!

Nu är det dags att sova och ladda inför morgondagens roliga träningspass som börjar med klubbens simträning!!