Det blev en väldigt lugn start på veckan då mitt lilltroll är sjuk. Jag har verkligen fått en fantastisk start på 2013! När jag kom hem kände jag mig piggare, fräschare och starkare än innan jag åkte. Min tanke var att samla cykelmil, utmanas lite och framför allt att få en bra start på året utan att köra på för hårt. Det är så lätt, känner i alla fall jag, att köra på och maxa för att det är så galet roligt.

Kroppen känns i grym balans!!

IMG 6379

Den här bilden får helt enkelt symbolisera hur jag mår!! HELT FANTASTISKT!!

(Jag hoppas bara att mina prover i veckan ska visa samma sak. Håll tummarna!)

Nu ska jag träna smart, målmedvetet och med stenhårt fokus på Århus och Haugesund! Shit vad jag är taggad!!

Om drygt 5 månader är det dags för Århus. JIPPIE!!

Igår hade jag möjligheten att smita iväg och träna med min grymma Coach Magnus. Jag tror att han såg hur taggad och bra jag mådde för det blev ett riktigt tufft och roligt pass.

Efter uppvärmningen på rodden så blev det en grym WOD:

10 reps - 1 reps av Pullups - Thrusters med 12 kg kettlebells - Fällkniven med 10 kg platta

Så grymt jobbigt!!

Träning 15jan13 002  Träning 15jan13 003

Här har ni lilla mig i thrusters med kettlebells. Grym övning!!

Kort vila och sedan fick jag avsluta med sprint fram, backa bak och sedan en burpie x 20. Låter ju inte så farligt, eller hur? Lägg då till en snodd som håller dig tillbaka samtidigt!! Haha!! Jag trodde att jag skulle flyga tillbaka! Skitkul men döjobbigt!! PRECIS SOM JAG VILL HA DET!!

Träning 15jan13 004

Idag är jag stark!!!

1 timme grym träning med min coach! Tack för idag Magnus!!

Var också ute i den underbara snön och sprang med en kund. Djupsnöträning!! Jag blir så lycklig när jag ser vilka fantastiska framsteg mina grymma kunder gör!

Något som också gör mig lycklig är all denna snö som har anlänt!!

Träning 15jan13 005 

En riktigt fin kväll med en grymt duktig kund i snön!!

När jag kom hem blev det mys och midddag med familjen. Hann plocka ihop cykeln och sedan bränna av 45 min på trainern med bästa maken!! Jag såg att han kollade så på mig. Så jag undrade om nåt var fel på cykeln. Absolut inte sa han men shit vilken kadens du har!! Hihi....lägret har alltså gjort sitt!! :)

2013 har startat grymt bra och jag ska njuta av varje stund!! Det kommer att bli ett galet bra år! Det har jag bestämt!

Nu ska jag bara ta tag i mitt bäcken så att jag kan träna 100%.

Är ni med? Är ni laddade för ett magiskt år? DET ÄR JAG!!

3, 2, 1.....KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!