Kroppen kändes sliten efter helgen så jag tog det lugnt och mös i soffan. Skön start och välbehövlig vila!

Efter att lilltrollet lämnats på skolan efter vår sovmorgon så åkte jag direkt in till stan för att träffa Fredrik på PilatesScandinavia. Idag fick jag verkligen köra hårt och hela kroppen skakade som ett asplöv! Herregud vad jobbigt det var! Fick rejäla utmaningar när vi jobbade i Reformern. Grymt bra!!

Vi upptäckte att jag är lite svagare i min sneda magmuskulatur så nu har jag fått en övning jag ska göra själv.

Träning 11dec12 002

Här är min nya roliga övning! :) Ser inte så svårt ut men den var riktigt klurig. Kul!!

På vägen hem gjorde jag några stopp för några ärenden som jag tänkte skulle gå fort men som alltid tar det sin lilla tid. Hann lagomt hem för att hämta lilltrollet på skolan. Lite familjemys innan det var dags att träffa mitt grymma TjejKlassikergäng för lite skidåkning. Tyvärr var några sjuka men vi andra körde på. Jag avslutade sedan med att köra ett crossfitpass på parkeringen för att få ut det sista!

5 varv av:

15 armhävningar

15 benböj

30 bergsklättrare

45 snabba hopprepshopp

Tada!! Så enkelt att köra när du ändå är ute. Gympaskor i bilen och vips så har du fått till två pass!

Träning 11dec12 008

Mitt grymma tjejgäng ikväll!!

Sedan skuttade jag direkt hem för att kunna anmäla mig till Vansbro Triathlon. Jag kom in när det bara var två minuter tills anmälan öppnade. Jag blev så sjukt stressad när jag lyckades knipa en plats så jag strulade till betalningen. Jörgen fick en plats men inte jag. Trodde jag. Så snabbt gick vi in på Ironman Haugesund för att se om det fanns några platser kvar. Vi visste att det bara handlade om kanske 10 platser kvar. Puh! Snabbt gjorde vi allt steg för steg exakt samtidigt och vi fick en plats. Båda två. Jippie!! Då får jag ett meddelande om att jag är anmäld på Vansbro. Hahaha!! Fröken bråttom är i farten!! Nåja, jag ville nog egentligen tävla i Haugesund så det får bli så. Ödet kanske?

Det var helt sjukt vilket pådrag det var på Vansbro. Jag tror att det tog ca 3 minuter så var alla 400 platser bokade. Så min och makens plats försvann raskt!

Så nu börjar min planering för 2013 ta fart. Känns bra! Återkommer om det!

Dags att ta vara på denna underbara tisdag!