Dagarna går så otroligt fort och det gäller att försöka hinna med allt utan att det blir stressigt. Det sista är jag noga med - att inte stressa. Däremot skulle jag behöva lite fler timmar per dag för att hinna med allt.

Den här veckan har jag nästan fått till mina tänkta pass och jag har dessutom börjat jobba mycket mer då jag blivit lite stabilare. Fast det är nog framför allt att jag slipper den hemska ledvärken som gör att jag orkar så mycket mer. Så himla glad!

Förutom en massa roliga PT-kunder, massager och företagsuppdrag denna veckan så har jag TRÄNAT!! Såklart!! Haha!! Vad trodde ni!!

Dessutom har jag varit på kvartalsutbildning och är nu på Bosön för en helg helg med massor av triathlonsnack!!! Wiiiieeehhooooo!!

Här kommer min träningsvecka...

Onsdag blev det mina jobb/företagspass - core + CXWorks - hann inte mer.

Torsdag blev det desto mer träningspass och dessutom vaknade jag till massor av snö!!!! Så galet underbart!! Jag studsade upp tillsammans med Tilde och Filippa på morgonen. Helt fantastiskt vackert!!

Vad fick jag till för pass då?

Först på morgonen var jag iväg till simhallen och jag var helt ensam i bassängen. Inte för att jag behöver 6 banor men nu behöver jag inte bekymra mig om hur jag ska simma i alla fall!! Hehe...

Körde ett riktigt roligt simpass och tiden gick fort! Tränade i ca 30 minuter.

PT-kund, fix av naglar, handla och sedan ut på ett härligt löppass i snön. Underbart när det knarrar under fötterna. Som jag har längtat!!!!!

Blandat 30nov12 006

Tänk att snö kan göra en så lycklig!! Det blev först uppvärmning och sedan körde jag 15 x 70 sek sprint / 20 sek vila och sedan kort nedvarvning hem. Sjukt jobbigt men oj så roligt!!

Hann jobba lite till innan det var dags att styra kosan mot stan. Det var först dags för pilatestränin gi pilatesstudion och sedan skulle jag möte upp mina grymma kompisar Matilda och Malinför att gå på kvartalsutbildningen av CXWorks. På vägen in ringer de från pilatesstudion och säger att det är inställt då de fått strömavbrott. Typiskt!! :( Nåja, jag åkte in och mös lite och strosade i affärer innan jag mötte upp tjejerna. Fika, snack och ladda inför kvartalen. Hade en grymt rolig kväll och nya releasen av CXWorks är superbra och så jobbig. Haha!!

Blandat 30nov12 007

Grym kväll med grymmaste tjejerna!! <3

Idag fredag har jag haft företagspass på morgonen - core - sedan har jag haft PT-kunder ute. Mycket löpning och det är ju så underbart att få njuta av det här härliga vinterlandskapet!

Svichade iväg med Tilde till träningen inna jag drog till Bosön. Så här sitter jag nu efter en superrolig kväll med 20 glada och inspirerande människor som ska gå ungdomsledarutbildningen i triathlon hela helgen på Bosön. Ikväll har vi samlats, pratat simteknik, ätit middag och sedan provat på det i bassängen. Superkul och många riktigt bra övningar. Avslutade tillsammans med att bara mysa i kafeterian. Helt underbart!!

Något som också gjorde mig glad är att den ledaren vi hade ikväll ska till Playitas i januari SOM JAG OCKSÅ SKA ÅKA TILL!!!!!!! Wiiiiieeeeee!!!!! SÅ sjukt glad att åka dit - bara 37 dagar kvart tills jag flyger till ett grymt triathlonträningsläger!! Jag hoppas komma hem med en massa nytt i min simträning. För att inte tala om all inspiration.

Men först ska jag njuta av en rolig och inspirerande helg på Bosön med en massa likasinnade. Jag har redan bokat träff i gymmet i morgon bitti. Haha!! Det gäller att utnyttja tiden väl!

Lovar att ta en massa bilder!

Avslutar med en underbar bild på min lilla Tilde.

Blandat 30nov12 009

Jag har skaffat en egen skrapa till Tilde och så hade jag kvar pallen i bilen som jag använde i somras för att få upp cykeln. Passar ju utmärkt nu, eller hur?! Haha!! Hon var överlycklig kvart i sju på morgonen!!

Kram på er alla och hoppas att ni får en underbar helg med all snö!!