Vilken superhärlig och inspirerande dag jag haft idag! Jag har träffat fantastiskt underbara människor och fått ta del av en massa glädje! Så roligt!!

Jag har varit på två ställen idag, först Actic Kista Charity Day för Cancerfonden och sedan Paulas Zumba Maraton för SOS Barnbyar.

Alla kan vi göra någonting för andra människor!! Det vill i alla fall jag!

Så jag tackade glatt ja när min kompis Jocke frågade om jag ville köra pass i Kista på Actic. Kul!!

Träning 25nov11 006

Tack Jocke för en grymt rolig och bra dag! Här kramas jag med mina underbara  klubbisar Judith och Jocke.

Dessutom fick jag nöjet att träffa flera av mina klubbisar. Så roligt!!

Jag körde idag först ett crossfitpass där jag körde lite på Häxans vis! Haha!! De var verkligen superduktiga och körde stenhårt.

Träning 25nov11 009

Uppvärmning först där jag gick igenom övningarna och lite till. Sedan fick de köra 8 övningar x 1 min med 30 sek vila x 2 varv med 2 min setvila. Eftersom att jag är som jag är så ville jag köra lite extra core. Så vips kom mina trasor fram!

Skuttade sedan direkt in och körde ett spinningpass. Ordentlig uppvärmning där fokus låg på teknik och sedan körde jag såklart på med en massa intervaller: 2 x 4 min, vila 2 min, 2 x 3 min, vila 1 min, 2 x 2 min, vila 30 sek och avslutningsvis 2 x 30 sek med 15 sek vila. Körde kort nedvarvning och stretch. Lite strul med tekniken men ett grymt gäng som körde på.

Gick sedan på en föreläsning om Parkour och helkroppsträning. Jag ska nog dra med mig ett gäng och testa ett nybörjarpass. Vore så roligt!! Är det någon som vill hänga på?

Bytte om och åkte tillbaka hem igen. Stannade vid sporthallen hemma då det var dags för Paulas Zumba Maraton. Bra drag och fler underbara människor! Jag fick med mig Tilde som kom efter sin simning. Nej maken stannade inte kvar! Hehe... Kan säga att det var en massa dans och tjoho bland alla deltagarna.

Träning 25nov11 013

Träffade bla på finaste tjejerna Josephine och Catharina!

Träning 25nov11 016

Träning 25nov11 023

Tilde var så duktig och vi hade så roligt ihop.

Underbar dag som avslutas med familjemys!