Hade en helt underbar helg! Tyvärr kunde jag ej skriva om den tidigare då det varit lite arbete på hemsidan med webbhotellet. Men nu är jag här igen! Så tillbaka till helgen... ;)

I lördags körde min underbara kompis Sofie ett grymt spinningpass. Hon hade filmat cykeldelen under Kalmar Ironman och klippt ihop den till 90 min härlig spinning. Så jag fick köra min första riktiga Ironman!! Hahaha!! Jag var grymt snabb!!

Detvar ett härligt gäng som spinnade loss. En del hade givetvis varit med och jag tror säkert att de hade en speciell känsla under passet.

Blandat 30okt12 002

Tack underbara Sofie för ett superhärligt pass!!

Här kommer lite bilder från passet:

Blandat 30okt12 007

En del av det taggade gänget!!

Blandat 30okt12 011

Satt mellan bästa maken och Alex som gjorde Hawaii Ironman för ett par veckor sedan. Grymt! Alex tyckte att jag fuskade så han drog på mitt motstånd. Hahaha!! Inte så svårt att trigga lilla mig!!

Blandat 30okt12 012

Bästa maken i sin cykeltröja från Ironman Kalmar.

Blandat 30okt12 013

 Underbara Ironwoman Sofie.

Efter spinningpasset var det lite familjefix innan vi sågs igen till kvällen hos hennes syster Lisa och sambo på Oktoberfest med en massa härlig människor. Givetvis var det temaklädsel också....

Blandat 30okt12 014

Blandat 30okt12 019

Galet rolig kväll! Tack Lisa och Anders för en fantastisk kväll!

På söndagen skuttade jag och Filippa iväg på Sköna Söndag med Mia Andersson och Anna Paringer. Tre underbara timmar där vi fick yoga, lite pilates, prov Jungle Fever, meditera och yoga lite mera. Så fantastiskt underbart! Precis vad jag behövde!

En förmiddag med Mindfulness. Nice!

På eftermiddagen hade jag mitt sista Family Fitness för säsongen!

Blandat 30okt12 022

Givetvis fick de köra stenhårt och de jobbade så bra! Som alltid. :)

Nu blir det vinteruppehåll så kör vi igång igen i mars/april. Håll utkik på hemsidan. För dig som vill fortsätta köra med mig i vinter så kommer jag starta igång min löpgrupp på tisdag kl 18.30 och 7 ggr framåt. Läs mer under kommande event.

Lite otur då jag har höstlov med barnen så har jag dragit på mig en tråkig förkylning och en sträckning i ryggen. Lite jobbigt att kliva i och ur bilen...

Det blir mycket vila och fokus på roliga aktiviteter för kidsen.

Ta hand om er!!