Det har varit en tuff vecka. Mest mentalt. Varit orolig inför min undersökning som jag gjorde i torsdags. Jag har ju gjort det många gånger men lika jobbigt varje gång. Vet liksom vad som väntar. :(

I onsdags var jag på förelsäningar en hel eftermiddag med 4good på Rival. De föreläsare vi fick lyssna på var författaren Denise Rudberg, matentreprenören Renée Voltaire, kvinnan bakom Lexington - Kristina Lindhe, sälj & motivationscoachen Per Lange, sociala mediaproffset Jacqueline Kothbauer, Marina som startade Åre Choklad och Jennie Liljefors som lämnade Sverige för att förverkliga en dröm om att starta yogastudio i Italien!

4good 003

Underbara Renée Voltaire inspirerade!

Träffade otroligt härliga människor och det var en superduper rolig eftermiddag.

 I torsdags gjorde jag då som sagt min undersökning av tarmen och träffade min läkare. Det positiva efter den smärtsamma undersökningen var att jag fick veta att min tarm har läkt. Skönt! Men problemet kvarstår då jag fortfarande har mina symptom kvar. Antagligen har detta stressat min tarm att den också framkallat IBS förutom min tarmsjukdom jag redan har. Så nu blir det ännu striktare kost framöver. Min lever håller sig under kontroll. Puh! Äntligen börjar det vända. Så nu ska vi börja trappa ner på och ta bort två mediciner. Tyvärr har min ledvärk eskalerat och blir bara värre pga mina sjukdomar. Inget konstigt men det är för jobbigt med all värk. Så här ska de faktiskt prova den medicin som jag hade från början för två år sedan då jag blev sjuk. Det hjälpte i alla fall mina leder och jag har nog aldrig mått så bra. Igår fick jag reda på att de har godkänt att jag får denna medicin. Vilken lycka!!

Så summa sumarum så går det åt rätt håll. Det är bara att kämpa på! Tack å lov för all min träning och bra kost som gör så gott för min kropp! Jag vet aldrig hur min kropp mår men jag låter inte den bestämma utan det gör jag!! :) 2013 here I come! Då ska jag vara starkare än någonsin!

Körde inga pass i torsdags då jag hade ont, mådde illa och hade huvudvärk. Tog det lugnt med familjen. Helt slut!

Igår fredag hade jag först mitt företagspass, lämnade in bilen för byte till vinterdäck (hejja mig som bokat) och sedan körde jag Malins fredagsmys på Gymmet. Helt fantastiska och underbara deltagare! Jag körde två EasyLinepass och sedan ett typisk spinningpass á la Häxan! Skuttade sedan hem och mötte maken. Vi lämnade Tilde på konståkningen och sedan skuttade vi ut på en löprunda. Egentligen skulle jag ha kört ett långpass löpning men eftersom min massör Searle plågar mina ben med galet bra Deep Tissue Massage så orkar inte mina ben lika mycket. Så tunga. Så vi sprang först 30min terrräng, stannade sedan och körde crossfit i 12 minuter och sedan iväg på 15 min terräng till.

En av övningarna som min underbara make fick göra var kaninhopp. Hahaha!! En bra övning som aktiverar hela kroppen. Jörgen filmade mig så den kommer snart så kan ni också lägga till den i er träning. Även 1/2 handstående fillmades.

Så underbart kallt, krispigt och soligt idag. Vi njöt som bara den!!

Blandat 26okt12 006  Blandat 26okt12 007

Det kan inte annat än bli helt fantastiskt! :)

Resten av kvällen låg jag under värmefilten med en tänd brasa, kollade på film och mös med familjen!