Vilken underbart härlig helg jag har haft! Lite träning och en himla massa bus!!

Jag håller mig till mitt träningsschema och det går riktigt bra!! Dock känns kroppen seg, trött, tung och den värker. Men jag vet ju att det blir bättre med träning så det är bara att kämpa på!

I lördags var det nära att jag låg kvar i sängen men jag ville ju såklart inte missa träningen med klubbisarna. Men jag tog en kopp kaffe och kollade in SvtPaly och Lisa Nordén. Vilken inspiration!! Grattis till VM-guldet Lisa!!!

Nu fanns det ju inget att skylla på så jag skuttade i vattnet strax efter 08.00 i Vilundahallen. Mycket teknik, vilket jag behöver nöta massor på! Idag var det också fokus på voltvändningarna. Så efter ett tag tränade jag bara på dem. Herregud! Tror jag fick hela bassängen i huvudet...

Blev ett grymt 60 min pass med tri-gänget!

Skuttade hem, bytte om och drog till Gym&Motion där vi skulle ha Pink Party för Cancerfonden. Jag höll i 45 min spinning med ett grymt härligt gäng. Hängde först med Malin på hennes pass en stund. Lite uppvärmning!! Hehe...

Träning 21okt12 006

Yeah!! Spinningbrudarna!! :)

Sedan var det bara att snabbt åka hem och göra sig klar för triathlonklubbens årsfest. Temat på årets fest var: Så här kommer du aldrig att se mig igen!

Träning 21okt12 007

Japp! Så här kommer ni ALDRIG att få se mig igen! Hahaha!!!

Resten av bilderna är dock hemliga...hehehe... Grymt rolig kväll med galna klubbisar!! Vilken underbar klubb!! Vilka utstyrslar som de kom i. :) Supergod mat och fantastiskt trevligt sällskap. Jag fick två nomineringar, bl a en för att jag var "Oledoleolyckan". Ni vet, min fina krasch i Kalmar...  Den andra nomineringen fick jag för att jag skrivit all pepping upp och ner!!!! Hahaha!! Också i Kalmar. Jag glömde att kolla åt vilket håll de skulle springa på löpningen... Så roligt!!

Söndagen ägnades åt städning i området, skjutsa tjejerna, jobba med kunder och framför allt - VILA!!

Underbart rolig helg!!