Träning 9okt12 008

Jag lyckades pricka in en löprunda mellan provtagning och hämta Tilde på skolan. Fantastiskt höstväder och uppehåll. Varför tveka? Sagt och gjort så satte jag på mig mina favvolöpskor - Asics Tarther. Så bra!

Förra veckan skulle jag ha gjort ett 10 km löptest men min kropp kändes helt manglad av all träning så det blev inget. Fick helt enkelt inte ihop det. Så idag  var det dags. 10 km på tid. Mitt mål idag var att försöka springa under 55 minuter och hålla ett jämnt tempo. När jag hade sprungit 5 km ringde mobilen. Hade glömt mitt läkarsamtal så det var bara att trycka på paus och ta det. Haha!! Väldigt svårt att starta igen även om det bara var några minuter jag pratade. Tuffade på. Kändes lite halvsegt men helt okej.

Med dessa skor känns det som om jag kan springa hur långt som helst. Har du några skor som du bara älskar att springa i?

Fick ta en omväg runt lekparken för att få ihop sträckan. Så det blev lite längre än sist. Nåväl, jag följer klockan. Ville få ihop 10 km. Prick.

Jippie!! Kom in på min snabbaste tid EVER!! 10 km löpning på 52:24!! Det tar sig. Sakta men säkert går det åt rätt håll...

Innan nyår SKA jag springa milen på 50 minuter. Jag har några harar som är villiga att hjälpa mig dit...hehe... Kanske dags att ringa dem?!

Nu är det dags för PT-kunder, Family Fitness och Löpgrupp i skogen!!