Avslutade min dag i stan med att hänga på Rundays löpargrupp ikväll. Eftersom det blir mörkare så har de flyttat träningarna till Östermalms IP och det passar mig mycket bättre. Nu kommer jag kunna hänga med på fler måndagar framöver. Härligt!! Jag får en sån löparboost att träna med Runday-tjejerna!

En riktigt glad överraskning var att jag träffade supertrevliga Jenny från Löparcoachutbildningen. Kul!!

Träning 8okt12 036

Delar av löpgänget som tagit sig till Humlegården. Så mysigt med alla löv som täcker marken. Höstmys!!

Jag följde med Lisas grupp till Humlegården där vi skulle köra korta intervaller. Efter uppvärmning, dnamiska övningar och löpskolning körde vi igång intervallerna. Det blev idag 2 x (10 x 30/30). Kändes riktigt bra! Sedan tog jag och Jenny sällskap tillbaka för nedjogg. Sköna 60 min löpning med löpgruppen Runday!!

Träning 8okt12 039

Lite stretch och eftersnack i korridoren!!

Nu är jag superboostad för den kommande veckan!!