När vi kom hem från Göteborg pussade vi på barnen och åt middag ihop. Sedan försvann de åt varsitt håll. Då passade jag och maken på att skutta ut i min studio och köra ett crossfitpass!! Så kul!!

Träning 2okt12 012

Intensivt, effektivt och grymt roligt med crossfit!!

 

Så här blev vårt pass idag:

25 + 25 pistols (enbensböj med benet fram)

25 + 25 turkish get ups med 2 kgs hantel

Träning 2okt12 002 Träning 2okt12 004 Träning 2okt12 005

Turkish Get Ups in action! :)

Kort vila

300 x hopprepshopp (eg 100 x dubbelunders men jag fuskade med 300 snabba istället)

100 x explosiva armhävningar på knä

100 x benböj

På tid och i högt tempo. Det tog 17 minuter (vilan borträknad).

Packade ihop mina grejer och drog till skogen. Dags för Family Fitness. Idag fick de, inspirerade av mitt egna pass köra 100-reppare. Så starka!! Mitt i sina 100-reppare fick de göra en annan övning för att verkligen suga ur det sista ur musklerna. Bra jobbat!!

Efter dte var det dags för min löpgrupp. En del kör dubbelpass på tisdagar och de är verkligen fantastiskt duktiga. Starkt!! Löpgruppen fick idag köra en riktigt backig 2,5 km-slinga och i varje backe fick de köra utfall, sprint, löpteknik och vid sista även grodhopp som sög riktigt fint i låren!! Jag hängde med på hela passet och det var så kul!!

Träning 2okt12 022

Mitt grymma löpgäng. Hann bli riktigt mörkt innan vi slutade.

Imorgon väntar en intensiv jobb-och träningsdag - så kul!!