Jag kände mig sjukt trött i kroppen idag. Lätt träningsvärk i benen (från vad?). Allmänt tung och seg.

Idag skulle jag springa 10 km löpning - testpass på tid.

Hmmmm....ska jag eller inte? Det är frågan...

Så jag ringde maken och undrade om han kunde vara min hare idag.

Visst kunde han det!! Eftersom han vilar från löpningen nu så skuttade han direkt upp på sin cykel så fort han kom hem. Han är bara bäst!

Fortfarande tveksam till ett testpass idag men det var kanske det som behövs när benen känns RIKTIGT tunga?

Fick höra PRECIS det jag behövde under löpningen:

*Kadensen!!! (Japp han räknade mitt tassande!!)

*Armarna!

*Upp med bröstet - tänk på hållningen!

*Fram med höften!

Detta säger jag om och om igen i mitt huvud när jag springer! Nu fick min hare pusha mig istället!

Träning 10sept12 004

Tassa tassa tassa! Löpningen känns riktigt bra nu, teknikmässigt. Nu ska jag bara jobba på farten att få upp den lite mer. VÅGA trycka på helt enkelt. Lite feg där.

Då min klocka bestämde sig för att dö precis innan vi skulle springa iväg så fick jag springa på känsla - tungt och ansträngande. Ca 90% idag ville jag ligga på. Obekvämt med andra ord! Efter 6 km dog jag och fick dra ner lite på tempot. I alla fall kändes det så.

Fokus idag var inte bara fart utan även teknik då jag fortfarande är ganska paj i benet. Kände inte av det så mycket men den smällen jag fick över vänster vad och hälsena (2 ställen) kändes hela tiden idag. Men det är fortfarande väldigt blått där så jag antar att det inte läkt lika bra som på höger lår.

Träning 10sept12 003

Hade ingen aning om hur långt jag sprungit, vilken hastighet men hade sluttiden på 53:10. Jörgen mätte banan och det var 10 km! Wiiieeehoooo!! Bara 20 sekunder från PB! Inte illa av fru Stenquist!! Kanske löpformen är på gång igen...

Nu ska jag väl ändå kunna överleva lördagens SHM?

Dags att packa väskan och nanna kudden - imorgon bitti ska jag och Tilde träffa bästa Coach Magnus!!

Natti natti gott folk!