Idag på dagen blev det en himlans massa datajobb, fix hemma och sedan ett lunchmöte med min underbara fotograf Sussi. Hon hjälper mig med två spännande projekt som jag jobbar med nu under september och oktober. Ska bli så spännande!!

Sedan har jag varit på massage hos Malin. Fruktansvärt plågsamt men oj så välbehövligt!! Tack vännen för manglingen!! AJ!!

Skulle ut på ett lite längre löppass men kände att magen bråkade så det fick bli 8 km i lite lugnare tempo. Det är ju stumt, stelt och ingen bra löpsteg MEEEEN jag kan springa. Bara det gör mig lycklig! Så det blev 8 km löpning på mycket tunga ben i 46 minuter. Check på den!

Myste lite med tjejerna inna jag drog ner till Gym&Motion för att ha 75 min spinning med galna intervaller (me like!) och mitt CXWorks. Jag har inte samma ork i benen som jag brukar men vänta bara - snart är jag tillbaka på max igen!! *ler stort* Wiiiiieeeeehoooo!! Tack alla grymma deltagare för ikväll - fantastiskt bra jobbat!!

Så summa sumarum så kändes passen tunga idag med tunga ben men nu kan det ju bara bli bättre och bättre! Stort gilla på den!!

Imorgon väntar en rolig träningsförmiddag för mig så nu ska jag ladda med lite sömn!!