Söndagen gick riktigt riktigt fort! På morgonen hade jag en massagekund innan det var dags för ett supertrevligt möte med Anders och Emelie på Focus Träning & Hälsa. Filippa hade bakat lite cupcakes åt oss. Världes bästa! Ett mycket intressant möte och det känns verkligen superkul att vara en del av gänget på Focus. Det kommer bli grymt! Vi hade en massa roliga idéer för framtiden. Kul!!

Dessutom fick jag nya kläder av dem att ha på gymmet när jag jobbar. Supersnyggt!

Träning 3sept12 004  Träning 3sept12 005

Denna snygga jacka var ett av plaggen jag fick. Nice!

Hade Family Fitnesspass på eftermiddagen. Vilket härligt gäng som jag får träna varje vecka! Så roligt!! Så denna träning fick de leka lite. Hihi!!

Träning 3sept12 003

Här är några av mina grymt duktiga och starka delatagare.

Avslutade sedan söndagen med att ha tre timmars styrelsemöte med triathlonklubben.

Idag har jag fixat en massa hemma och förberett veckan lite. Har även fått lite fixat i studion av Roffe. I helgen ska jag nog blir klar med det mesta i studion. Känns bra inför vintern. Ska också hinna måla den på utsidan så är den tipptopp inför vintern. Härligt!

Hann med lite träning idag:

30 min spinning

60 min CXWorks

25 min backintervaller

Lite kortare löppass än tänkt men det kändes riktigt bra i benet. Gjorde inte ont utan det kändes bara stumt. Sakta men säkert mot Halvmaran!!

Träning 3sept12 010

Dags att fixa cykelrummet och göra den klar för innecykling. Haha!! Lite trångt där!!

Träning 3sept12 012  Träning 3sept12 018

Tilde gjorde mig sällskap på löpträningen idag i den underbara kvällsolen. Härligt!

Avslutade kvällen idag med lite massagekunder i studion.

Bra dagar och en fantastisk bra start på veckan! Just det! Hann ju med ett läkarbesök på Trombosmottagningen idag. Allt under kontroll. Me like!!

Nu ska jag sova och ladda batteriet tills imorgon då en ny grym dag väntar!!

Kram på er alla underbara!!