Blandat 1sept12 007Blandat 1sept12 009Blandat 1sept12 012

Hahaha!!! Lite kul på bryggan!! Galet kallt!! Gjorde allt för att inte hoppa i...

Jag och maken bestämde oss för en sista OWpass-date i Drängsjön. För i år alltså.

Det var galet kallt i vattnet men som vanligt när jag väl kommer i så är det riktigt skönt. Ikväll kändes det att det var höst i luften. Men det var så mysigt. Det blev 20 min simning. Sedan åkte vi och hämtade upp Tilde som har fysläger hela helgen med konståkningen.

Blandat 1sept12 006

Galet kallt att bara stå barfota på bryggan. Vad fort hösten kom!!

Igår hann jag också komma ut på en löprunda på dryga 20 minuter. Känns väldigt tungt, stumt och segt i benet men långsamt börjar det kännas bättre. Tack å lov!! Nästa vecka kör jag äntligen igång med mina pass på Gym&Motion igen. Längtar!! Ska bli så roligt! Då kommer jag att leda Spinning 75 min, CXWorks och EasyLine.

Idag fick jag nästkommande två veckornas träningspass från min grymma Coach Magnus. Ojojoj!! Nu har jag något att bita i. Alla passen är inplanerade nu och jag ser fram emot mina två veckor som ska göra mig tillräckligt stark och stabil för Stockholm Halvmarathon. Jag kanske inte sätter något PB men bara att genomföra det känns som en vinstlott för mig! *glad*

Nu ska lilla fru Stenquist sova och ladda för en grym dag imorgon!!