Kalmar 16aug12 001

Efter frukosten promenixade jag och maken ner till PreRace mötet för alla som ska tävla på lördag. Jag mötte upp bästa Coach Magnus! Fick lite extra pepping på plats!! Precis vad jag behövde!!

Efter mötet gick vi alla runt på expot och hämtade ut våra startkuvert. Kollade runt lite i tälten. Kände att jag kan kolla mer imorgon fredag och nu fokusera på min tävling istället.

Kände att jag behövde mat!! Haha!! Hittade ett mysigt litet ställe och åt lite ungsbakad torsk och potatis. Mums!

Nu är verkligen stan full med triathleter och det är så skoj! Så kul att träffa på en massa kompisar! Alla jag träffar på ska göra tävlingen på lördag. Bara jag idag. Pirrigt! Kommer vara galet mycket folk ju som kikar!!

Kände att jag ville gå in i min lilla bubbla och fixa med mina grejer så vi gick tillbaka till hotellet.

Kalmar 16aug12 002 

Det märks att tävlingen är stor när det står såna här skyltar lite överallt. Dessutom har de skickat ut en tidning till alla i Kalmar så att de får veta vad som händer i helgen. Seriöst!!

Skönt att bara fixa lite och känna att jag har koll på mina grejer. Hoppas jag i alla fall...

Kalmar 16aug12 003  Kalmar 16aug12 005

Japp, lilla jag har  nummer 191 ikväll. :)

Maken fixade cyklarna och så cyklade vi ut på en 20 minuters runda för att få igång kroppen lite. Jag har lite jobbigt med att jag blir så vätskig av medicinerna och speciellt efter bilresan. Så det var skönt att komma ut på en kort runda. För ikväll lär det bli åka av!!

Kalmar 16aug12 007

Kalmar 16aug12 008

Var ju bara tvungna att posera lite med Ölandsbron bakom oss!!

Så kl 18:05 gå min startgrupp och då blir det: 386m simning - 1,8 mil cykel - 4,2 km löpning!!

Kram på er!!