Som många redan av er vet så har jag i sommar kört Family Fitness på tisdagar på Domarudden kl 18.00. Det har varit otroligt många vuxna och barn som kommit på alla träningspass under sex veckor. Fantastiskt roligt! Jag har gjort det gratis och ville man så fick man lägga en valfri slant som går oavkortat till Cancerfonden.

NU TÄNKTE JAG UTMANA ER!! 

Imorgon kör jag sista sommarpasset innan höstterminen i Hacksta startar. Så vi samlas kl 18.00 vid lekplatsen på Domarudden. Det blir lite boxning och crossfit i gröngräset. Jag har beställt soooooool!!

Så till utmaningen.

Jag tror att jag kan ha fått ihop ca 2000:- då inte alla har lagt som sagt att de vill lägga en liten slant till Cancerfonden. Så jag lägger lika mycket som ni gör och det går till en fantastisk organisation som  heter Ung Cancer. Det är en mötesplats för unga vuxna cancerdrabbade.

Som många redan vet så gick min svägerska bort bara 34 år gammal för 1,5 år sedan. Jag försöker tillsammans med er att göra en liten insats lite här och där. Många bäckar små. Tillsammans gör vi skillnad. Spinningpasset jag gjorde tillsammans med Malin på Gym&Motion förra året drog in 4000:- tack vare er som var med.

Maken är med och peppar er tillsammans med mig!!

Så häng med på ett grymt svettigt och roligt träningspass imorgon - både stora och små!!