Träning 12aug12 002

Efter lite datajobb, hemmafix och mys med Tilde skuttade jag ut på en löprunda! Jag kan säga att jag var inte supertaggad då kroppen kändes tung, seg och vätskig. Vet ju varför så det är bara att bita i och köra på. Lite kvavt men underbart härligt väder! Yeah! Dags för 12 km terräng/asfalt idag!

 Ville hitta ett skönt tempo där jag inte tog helt slut men ändå fick jobba lite. Det är ju ändå tävling på torsdag. :)

Det var så otroligt fint med all ljung i skogen så jag var bara tvungen att stanna och ta en bild. Hihi!! Vid 8 km löpning kom det ett varmt härligt sommarregn. Luften lättades upp och det var verkligen superhärligt att springa.

Fick ihop 11,7 km löpning på 64 minuter. Gött!! Det känns bara löjligt härligt!! Bara en yttepyttekänning i vänster vad men det ska jag råda bot på nu under veckan. Taggad för tävling nu!!

Resten av dagen har jag haft PT-kund och massagekunder i studion. Sedan tog jag med maken och Tilde bustroll till det nyöppnade gymmet i Vallentuna där jag kommer att usera framöver. Focus Träning och Hälsa hade idag lite smygöppning för de som redan köpt kort. Det var fullt med folk på plats när jag kom dit och stämningen var hög. Det kommer bli grymt bra!!

Minglade lite bland de som kom och har redan bokat in lite nya kunder. Spännande!! Räknar med att vara "up and running" där från september.

Träning 12aug12 003

Jag tillsammans med ägarna Anders, Emelie och Alexander. Och min andra "wingmate" Angel som också ska jobba som PT där.

Nu är det dags för lilla mig att packa väskan då jag ska jobba som fystränare i Vallentuna imorgon. Dessutom har jag lagt in mina egna träningspass "på vägen" dit och hem. Imorgon blir det cykling, löpning, crossfit och växlingsträning. Så kul!!

Ta hand om er!!