Då var hösten på ingång och jag hoppas att ni alla har haft en fantastiskt sommar! Vi får hoppas att sol och värme är med oss länge i höst!!

Just nu är det full fart med en massa nya kurser, uppdrag och annat roligt! Dessutom ett nytt gym som jag kommer att finnas på! Kika in här i inlägget och läs mer!

Välkomna till en träningsfylld och inspirerande höst!!

1arms tallin

Jag är redo! Är ni det?

 

HÖSTEN 2012

Personlig Träning - Ni kan boka mig på företag, ute, i min studio och nu på nyöppnade Focus Träning i Vallentuna. Kommer blir fantastiskt roligt att få vara med i Focus team. För mer information om vart jag finns eller vill komma och kika så är det bara att höra av er! Jag kommer att skriva mer om Focus Träning på söndag då jag ska dit och kika! Kul!!

Small Group PT - populärare än någonsin! Samla ihop ett gäng hemma eller på jobbet och träna ihop! Kanke har ni ett gemensamt mål eller är det ert sätt att träffas på? Oavsett så är det fantastiskt roligt att träna tillsammans! 2-5 deltagare. Hör av er för mer info.

Family Fitness - Vecka 34 kör vi igång i Hackstaspåret igen på tisdagar och söndagar. För mer info kolla in länken här. 

Löpgrupp - Vecka 34 kör även löpgruppen igång på tisdagar kl 19.30-20.45. 10 härliga tisdagar kör vi tillsammans för att bli en bättre löpare. Mer info här.

Pilates - jag en plats kvar till min klasspå söndagar kl 16.30 i min studio.

Gruppträning - Hela hösten hittar ni mig på Gym&Motion där jag kommer att köra EasyLine och CXWorks på onsdagar lunch, på torsdagskvällar kör jag Spinning 75 min (intervaller) och CXWorks. Kommer bli grymt!!

Massage - den är i full gång och jag kommer att fortsätta massera. All massage sker i min studio hemma.

Företagsuppdrag / Föreläsningar / Inspirationsdagar / Träningsresor / Fysträning - det fortsätter som vanligt och jag finns lite överallt! Hör av er om ni vill boka in något! Kanske ett pass innna ni börjar jobba eller använd er av lunchen. Jag är flexibel och kommer gärna ut till er på ert företag. Hör av er för prisförslag.

 

Ni kommer också få följa mitt härliga gäng som ska träna med mig i 13 månader och köra TjejKlassikern 2013. Kommer bli fantastiskt roligt!!

 

Jag kommer att fortsätta blogga och fylla på med träningsprogram vart efter. Kika in lite då och då! Hoppas att jag kan inspirera och motivera er massor!

Välkomna till en träningsfylld och inspirerande höst!!