Idag har jag hunnit med att vila, mysa, träna, jobba, vila och jobba lite till för att sedan mysa. Perfekt!!

På förmiddagen cyklade jag mot Vallentuna för att kolla hur lång tid det skulle ta för mig att cykla dit. Dels så ska jag vara fystränare på ett konståkningsläger på måndag och tänkte då passa på att cykla fram och tillbaka. Och dels så kommer jag att vistas en hel del åt det hållet framöver. Hihi...börjar ni bli nyfikna? Berättar mer imorgon! Så kul!!

Det skulle vara ett lugnt och kontrollerat tempo på cykeln idag. Klarade mig från regnet men fick blåsten istället. Vallade min italienare men saknar Mr X väldigt mycket. Det blir så mycket roligare cykling då.  På måndag då ska vi dejta igen!! Har också fått reda på att jag får tävla med min tempocykel i Kalmar vilket känns superbra.

Så nu har jag rekat och det blev ett riktigt skönt cykelpass på 52 km på dryga två timmar. Helt okej!

Lite jobb vid datorn och mys i soffan. Har sedan avslutat kvällen med att träna ben i gymmet och sedan ha ett galet spinningpass med en massa intervaller. Grymt peppande gäng som hängde på ikväll och det var full fart hela passet. Så kul! Helt slut for jag hem och skuttade ut på ett löppass med löpskolning med en PT-kund.

Nu vill min kropp vila och sova så jag säger natti natti!!