Både måndag och tisdag var mycket lugna träningsmässigt då det var fokus på kidsen. Tilde körde igång sitt konståkningsläger 8-15 varje dag den här veckan och Filippa åkte igår på konfiramtionsläger i 10 dagar. Kändes jättekonstigt! De har blivit så stora!! Så det blev mycket mys, fix och packa väskor/matlådor.

Igår var jag iväg på dagen på ett mycket inspirerande möte. Mer om det senare i veckan. Känns så otroligt spännande!! Alltid roligt med nya uppdrag!! :) Det kommer att bli en spännande höst!!

Efter gårdagens grymma gäng på Family Fitnesspasset passade jag på att hoppa i vattnet en kort stund med gulliga Erika. Känns så mycket bättre i vattnet igen och den känslan ska jag ta fram nästa vecka i Kalmar. Känns väldigt läskigt! Bara jag får komma upp på cykeln är jag lugn!!

Min kompis Lotta undrade igår om någon ville hänga på och köra cykelintervaller idag onsdag. Att jag ville! Vad roligt!!

Snabbt upp till ishallen tidigt för att få ut Tilde och hennes kompis på isen, hem och träna PT-kunder, datajobb och sedan ut på cykeln. Jippie!! Dock hade jag fått pyspunka på Mr X så det fick bli gamla hederliga italienaren. Känns lite trögt och kraftlöst att cykla med den nu när jag vant mig vid min nya snabba cykel. Men när det vankas intervaller passar det ju perfekt!! Hehe...får ju jobba hårdare då...

Möte upp Lotta vid kyrkan. Så kul att ses!! Lotta ville köra från kyrkan mot Hakungebacken (krossen) och jag ville köra branta Hakungebacken. Haha!! Så vi bestämde oss för att köra båda.

Segt uppför och brant utför - vända - brant uppför och segt utför - vända. Så körde vi på tills tiden var slut. Givetvis med lite snack mellan. Grymt kul att träna ihop! Kom ihåg från Mallis att Lotta var en hejjare på backar och likaså idag. Svisch så var hon borta!! Haha!! Det var bra att ta rygg på henne och kämpa på bakom.

Blåste rejält idag men det funkade finfint när vi körde backträning.

Blandat 8aug12 007

Grymma Lotta på väg mot bästa backen - Hakungebacken!!

Då jag skulle iväg så nöjde vi oss med 6 x backe plus transportsträckan t o r.

Vi hade dessutom tur att det inte regnade på oss. Skönt.

Svischade sedan snabbt hem för att byta om och dra till ishallen. Tilde var supersnabb då det vankades bio och mys!!

Blandat 8aug12 011

Vi kollade in Madagaskar 3 och sedan lite shopping inför skolstart.

Nu ska jag ladda för en härlig dag imorgon!! Dags att sova!!