Efter Lisa Nordéns fantastiska triathlonlopp idag kände jag mig tokinspirerad!! Vilken tjej!! :)

Träning o OSsilver 4aug12 009

"Fyllde" trilinnet med en gel och en energibar från Dalblads. Perfekt!! En liten flaska med sportdryck. Det borde räcka för 25 km löpning i kontrollerat tempo.

Skuttade iväg i ett skönt tempo för att möta upp Ann och Maria. Två tjejer som jag har hjälpt inför Stockholm Halvmarathon och som är fantastiskt duktiga! Jätteroligt att springa ihop. Jag har ju dessutom koll på vad de ska springa varje vecka!! Hihi...

Hann med ca 3 km innan vi sågs på förbestämd plats. Vi började med liten terrängsnutt innan vi jobbade oss ner till Österskärs Havsbad (där jag yogade på morgonen). Där "tvingade" jag dem att gå i en lång uppförsbacke för att fylla på med energi. Tassade på och plötsligt ser jag vår bil! Där står bästa maken med cocacola till oss. Då hade jag sprungit i 12 km. Perfekt!

Träning o OSsilver 4aug12 016

Bästa maken tog en superfin bild på oss glada tjejer!

Fortsatte att tassa på med bra löpteknik mot gymmet. Vi tänkte fylla på flaskorna där och gå på toa men vi kom inte in då det fortfarande är sommartid. Typiskt!! Nåväl vi tog riktning mot Hackstaskogen för att springa ca 3 km där. Lite terrängtugg och sega backar mitt i passet är superbra!!

Sprang med dem tillbaka till vår träffpunkt. Då hade vi sprungit 16 km ihop och jag hade totalt sprungit 19 km. Bara 6 km kvar då...

Träning o OSsilver 4aug12 010

Tack Ann och Maria för en grym löptur! Stockholm Halvmarathon nästa!! Lär ju inte bli något problem för dessa två tjejer som springer så grymt bra!! Kul!!

Jag sprang sedan mina sista 6 km innan jag dök in i trädgården där vattenslangen väntade. DET VAR SÅ SKÖNT!!

Tilde var snabb som en liten vessla på att få ut slangen!! Hahaha!!

Träning o OSsilver 4aug12 012   Träning o OSsilver 4aug12 013

Iskallt vatten var inte helt fel idag. Dessutom blev det givetvis lite bus med vattenslangen!!!! Både jag och Tilde blev VÄLDIGT blöta!! :)

Träning o OSsilver 4aug12 011

Glad att mina Asics Tarther klarade första riktiga långpasset idag. Jag fick inte ont i kroppen alls. Inte någonstans. Hur härligt är inte det?!

Fick ihop 25 km löpning i kontollerat skönt 6-tempo på 2,5 timmar exakt. Nice!!

Nu blir det mys framför OS!!