Imorse åkte jag och tjejerna ner till Österskärs Havsbad för att yoga. Min make hade åkt ner tidigare för att möta upp några klubbisar för simträning. Han och Tilde åkte hem för att fixa mysfrukost medan jag och Filippa skulle köra Beachyoga med Mia. Perfekt väder och det var verkligen helt underbart!!!

Träning o OSsilver 4aug12 001

Med utsikt över vattnet och solen som strålade mellan träden ner på oss. Liten lätt bris. Helt fantastiskt!

Efter en timmes skön yoga åkte vi snabbt hem och bänkade oss framför tvn. Dags för Lisa Nordéns OS-lopp i Triathlon.

Så spännande och vilket bra lopp hon gjorde. Grymt imponerad!

Jag kände verkligen med alla tjejer som föll på cykeln. Det var lika halt när jag tävlade där förra året i en duathlontävling. Snorhalt och då kör jag inte ens i närheten av deras hastigheter. Läskigt!

Ni alla som såg så var det riktigt spännande upplopp med en galen sprint in i mål. En centimeter från guldet. Men det är inte dåligt att vinna ett silver i OS!!

Träning o OSsilver 4aug12 006

Den här bilden tog jag på tvn direkt när hon fått sin silvermedalj. Jag tror inte pulsen har lagt sig riktigt än... ;)

Grattis Lisa till en grym prestation och vilken reklam för idrotten!

Hoppas att ni alla går man ur huse och kollar in när hon tävlar i Stockholm 25-26 augusti mitt i Stockholm då VM-serien kommer hit. Det kommer att bli grymt!!

Nu ska jag ladda för ett långpasslöpning med Ann och Maria.

Jag ska visualisera Lisas löpning nu när jag springer men inte så fort!! Haha!!

Tjillevippen!!