Vi hade ställt klockan för att smyga iväg tidigt imorse för ett simpass, jag och maken. Dessvärre var det regn och åska. Så vi somnade om. Mysfrukost med bästaste svärmor och svägerska med familj innan de skulle åka hem. Fortsatte mysa i soffan och kollade på OS. Härligt!! Multitaskade också med att boka in kunder under tiden. Kan ju inte slappa för mycket...hihi...

Medan jag tog det lugnt i soffan var maken ute på sitt brickpass. När han var på hemgång skuttade jag ut på cykeln. Mötte upp honom i början på passet. Lite speeddating efter vägen. Haha!!!

På schemat idag stog ett ganska lugnt och kontrollerat 2 timmarspass på cykeln. Då cykel är så grymt roligt har jag svårt att bara ta det lugnt så jag bestämde mig för att cykla runt i "byn". Då är det omöjligt att cykla fort. Cyklade förs min temporunda som jag körde mycket förra året. Tyvärr var det mycket vägarbete efter vägen så det blev ju lite hattigt. Men skönt att bara få fara runt på en njutarrunda.

Loopade lite runt omkring "byn".

Efter 56 minuter hör jag hur det pyser om bakdäcket. Men va f-n!! Punka. Jahapp. Tror ni att jag hade allt med mig? Nix. Så jag ringde efter skjuts. Haha!! Det går ju det med. Hade lite tidsnöd då jag skulle hinna med ett brickpass och kan ju lika gärna fixa det hemma.

Underbara maken hämtade upp mig.

Släktmys 0 träning 3aug12 003

Go och glad är jag ändå. Fortsatte med mitt brickpass men hade ingen större brådska då det redan tagit så lång tid...

 Kortade ner min löprunda något då jag ville hinna hem innan jag skulle iväg på ett litet uppdrag. På schemat stog det lugnt och kontrollerat tempo. Då blir det så.

Fick in ett skönt tempo och körde på. Stördes inte alls av värmen och åskan som hängde i luften. Jag njöt och jag fick en känsla av att kunna springa länge meeeeeeen så kul skulle vi inte ha idag. :)

Släktmys 0 träning 3aug12 004

Lilla jag på väg hem. Nöjd över dagens träningspass - ett skönt duathlonpass!

Så idag fick jag till 56 min cykel och 27 km. Löpningen 23 min och 4,3 km. Lugnt och kontrollerat. Det bästa var att det inte var något jobbigt alls med den lite tryckande värmen.

Jag skuttade iväg på ett litet uppdrag och sedan hem för att plocka upp familjen och dra till Domarudden för att få till simträningen. För att få till det så skulle jag simma mitt pass och Tilde skulle bada med Jörgen och sedan byta. Vad händer då? Jo, det börjar regna och åska på avstånd. Jag fegade ur och agerade badvakt till Tilde istället. Åskan var på avstånd så det var ingen fara men jag kände att jag inte skulle kunna slappna av.

Släktmys 0 träning 3aug12 010 Släktmys 0 träning 3aug12 017 Släktmys 0 träning 3aug12 012

Inte fel att spana in familjen i regnet! Hög mysfaktor!

Nu är det ladda för morgondagen!! Ciao!!