Förra inlägget bev konstigt så jag har skrivit om det nu...

Imorse kom jag till Malins yoga på YogaFlow och det visade sig att vi skulle vara ute i morgonsolen och yoga. Men så underbart!! Vilken fantastisk start på dagen!

För mig är det så underbart när träningen är utomhus och likaså med yogan. Jag kan lätt koppla bort allt som händer och bara fokusera på att vara här och nu. Det kunde jag idag också.

Malin guidade oss återigen in i nya utmanande och sköna positioner medan solen värmde oss.. Kände mig som en ny människa efter dagens pass. Gick liksom på moln till bilen...

Kalasbra start på dagen!!

Efter överlämning av Tilde bustroll till kompis så åkte jag vidare in till stan för att träffa min grymma Coach Magnus. Jag var tidig så jag satte musik i öronen och powerwalkade inne i stan och kände mig så glad! Supertaggad var jag då jag vet att det alltid blir så bra pass med Magnus. Idag skulle vi springa. Eftersom jag haft kalasfirande av Filippa i två dagar och inte tränat något så var kroppen mer än redo för ett träningspass med Coachen. :)

Vi började först gå ner mot Strandvägen för att hinna prata lite. Sprang sedan efter Strandvägen och ut på Djurgården. Det blev blandat fartlek och lite gåvila mellan och sedan ren löpning. Jag var nog rätt pratig idag men det kändes som en evighet sedan vi sågs!! Hihi!!

Underbart pass och jag var helt slut!! PRECIS som det ska vara! Tack Coach för ett grymt pass! Dessutom har jag för denna månadens träningsupplägg fått lite att bita i så jag har de närmaste veckorna tokplanerat för att få till alla roliga pass. Det blir bra det här!!

Under hela dagen har vädret varit helt underbart. Och likaså när jag promenerade tillbaka mot bilen. Gick in på 7eleven för att köpa en banan och dricka. Tog typ två minuter. När jag vänder mig om och går ut så är himlen helt svart och det tokhaglar och regnar. Det ÖSER ner! Haha!! Vart helt chockad!! På två minuter slog det om! Galet! Var som en dränkt katt innan jag kom till bilen 5 minuter senare.

Ikväll har jag som vanligt haft ett grymt FamilyFitnesspass på Domarudden med 30 personer, stora som små. Dock ville inte alla vara med utan lekte lite. Vet ni vad? Solen sken på oss!! Härligt!

För er som vill komma och prova så är det två gånger kvar på Domarudden innan vi flyttar oss tillbaka till Hackstaskogen och terminsstart.

Hade sedan tänkt både simma och köra lite crossfit men jag kände mig väldigt nöjd så jag mös i soffan framför OS istället. Helt okej det med! Det finns fler dagar att träna på...

Kram på er!!