Grönan o trailtugg 28juli12 003

Ännu en underbar sommardag som vi ville utnyttja! Vi drog in till Gröna Lund och var där när de öppnade. Hela familjen var supertaggade för en röjardag på Grönan. Oturligt nog hade jag vaknat med lätt nckspärr. Inte så bra timing men det stoppade inte oss!

Grönan o trailtugg 28juli12 001

Det var knappt någe folk så ungarna studsade som små pingpongbollar mellan alla attraktioner då det i princip inte var någon kö. Perfekt! Det var verkligen en underbar dag och vi njöt. Vi såg till att få i oss nån sorts energi hela tiden men svårast var nog Tilde för hon hade inte tid! Haha!! Fattar inte hur de orkar.

Grönan o trailtugg 28juli12 006

Jag roade mig med skrattkammaren och lite småkaruseller med Tilde. Njöt av att de repade inför Sommarkrysset. Helt underbar dag med min familj!!

Efter 6 timmar på Grönan drog vi oss nöjda hemåt. Släppte av Jörgen på väg hem i Arninge. Höll koll på honom vi trekking på hans iPhone (så bra!!!) och kunde då passa in och vara klar när han kom hem. Då drog vi ut tillsammans och avslutade hans löprunda med 12 km terräng. Jag har inte sprungit terräng sedan jag skadade mig i just terränglöpning i höstas. Men både jag och maken blev inspirerad av vår kompis Anders som sprang ett grymt bra lopp i Swiss Alpine 79 km idag. Grattis Anders till ett fantastiskt bra lopp idag!!

Så vi tuggade också lite terräng. :)

Jag var lite orolig att det skulle kännas i benen då jag inte är van men vi gick ut lugnt och kontrollerat. Tack vare bästa Coach Magnus så är jag starkare och stabilare än någonsin!!

Kände i princip ingenting alls. Gick superbra och det var så mysigt att springa ihop med maken. Trodde faktiskt inte att jag skulle ha orken med tanke på att vi härjat på Grönan i 6 timmar men det gick förvånansvärt bra tycker jag. Kul!! Dessutom är det ju bra att springa när jag är sliten och trött för det är ju det jag gör i triathlon.

Grönan o trailtugg 28juli12 015

Vi tuggade på och fick ihop 11,7 km på 1:08:48. Kontrollerat och bra!

Skönt avslut på denna fantastiska dag!!