Grinda o pilatesboll 25juli12 002

Det var inget svårt att skutta upp kl 06.00 imorse för att köra intervaller på cykeln med bästa maken!!

Strålande sol, Mr X och bästa sällskapet!!

Jag trodde först att vi skulle köra Hakungebacken som är tokbrant men jag gillar den. Icke sa nicke...det skulle vara en lååååååång och seeeeeeg backe. Så en intervalle var från Österåkers Kyrka till Hakungekrossen. Riktigt segt och fint. Tanken var att ligga i aeroställning både upp och ner. Men nedför tryckte jag inte på utan rullade bara. Jag tror jag körde 4 intervaller och så var det uppvärmning dit och hem. Väntade in Jörgen på sista intervallen och körde då 1 min sprint på platten vid kyrkan och 1 min rullvila x 2 innan han kom tillbaka. Passet tog 55 minuter.

Skönt pass och bra start av dagen!!

Åt frukost, fick upp tjejerna och drog till Vaxholm för att ta Waxholmsbåten till Grinda. Vi var inte de enda med samma tanke. Men vi hade inte mer bråttom än att vi väntade in en extrabåt och vi hade bra plats på båten.

Grinda o pilatesboll 25juli12 009  Grinda o pilatesboll 25juli12 006

Grinda o pilatesboll 25juli12 014

Vi hade en helt fantastisk dag på Grinda med mys, bad, sol, bra bok, god medhavd picnic och glass. Det roligaste var nog kön till att få köpa sin glass tog nästa en timme. Hahaha!! Det var helt galet med folk där idag. Samma sak när vi skulle hem igen men det löste sig smidigt det med. :)

Avrundade dagen med att äta middag på supermysiga Kabyssen vid Vaxholm Hotell. Nice!!

Nu ska det bli riktigt härlig med en god natts sömn!!