Kan säga att både jag och Filippa blev riktigt besvikna när vi vaknade och såg att det regnade. Kollade in fejjan och Beachyogan var inställd. Tråkigt. Filippa sov vidare och jag mös lite längre i soffan med mitt kaffe. Inte fel det heller även om vi var så inställda på ett skönt yogapass. Får hoppas att vädergudarna är med oss nästa vecka.

Så jag åkte ner lite senare med maken för att möta upp våra grymma klubbisar Angéla och Jocke. 

Träning 21juli12 001

Det var väldigt lugnt nere vid Österskärs Havsbad kl 09.15 en lördagsmorgon. :) Mysigt!

Dock kan jag säga att vattnet var skitkallt och det var inte så himla skönt till en början. Jag får så sjukt ont i huvudet när jag simmar i kallt vatten, plus att jag oftast blir yr och konstig i kroppen när jag kliver upp ur vattnet. Träningssak antar jag. :)

Vad som var himla bra var att det låg bojjar längs med stranden så vi behövde inte oroa oss för båttrafik. Superbra!! Jag simmade lite fram och tillbaka längs med bojjarna. Hade lite jobbigt med andningen men det var under kontroll.

Träning 21juli12 003

Grymma maken, Angéla och Jocke som körde på ett tag. Jag var nöjd med ca 20 minuter i vattnet. Behöver små doser ofta nu tror jag och sedan måste jag nog höja ribban och köra lite hårdare ett tag. Kanppt en månad till tävling...

Skuttade hem och bytte snabbt om till löparkläder. Åkte hem till underbara Ann för att hänga med på hennes långpass. Otroligt roligt att se såna grymma framsteg hos sina kunder. Ann är ett exempel på att gå från noll löpning till en halvmara på korttid OCH få in en superfin löpteknik. Grymt!! Dessutom är det ju inte helt fel med ett mycket trevlig löpsällskap.

Målet idag var att springa ca 2 mil i prattempo och gå i långa uppförsbackar. Vi hade underbar väder och det var så mysigt! Vips hade två timmar gått och vi hade avverkat 19 km. Så himla härligt!!

Stretchade lite i hennes trädgård med lite eftersnack och sedan åkte jag hem.

Fortsatt med mitt röj hemma - nu ska gaderoberna rensas! Hann dessutom måla i Tildes rum. (Ikväll ska det planetars och målas klart i Tildes rum.) Så skönt att röja loss här hemma. Tjoho!! Det blir en bra start på hösten.

Efter att Filippa sprungit klart sitt löppass gick vi in i min studio och körde lite TRX i 20 minuter med fokus på mage och rörlighet. Skönt!!

Träning 21juli12 006

Avslutade TRXpasset med stretch och att rulla på min rulle. Satan i gatan vad ont det gör men är så bra för stela muskler.

Nu ska jag röja lite mer och sedan blir det mys i soffan.

Ha en fortsatt härlig lördag!! KRAM!!