Haft underbara dagar med familjen. Myspys ute på Väddö hos mamma och Roffe. God mat och en massa mys!!

Tilde ville absolut bada så vi skuttade iväg på kvällskvisten. Jag hade tänkt få till ett litet havspass men jag bangade. Det tar emot att skutta ner i vattnet just nu...

Blandat 15 juli12 001

Tilde däremot tvekade inte en sekund! Så maken fick bada med henne...

På vägen hem så stannade vi på ett fik jag sett på cykeln på väg till Väddö. Så gulligt! Jag var bara tvungen att spana in stället för framtida cykelturer.

Blandat 15 juli12 008 Blandat 15 juli12 009 

 Blandat 15 juli12 011 

 Blandat 15 juli12 015

Drömkåken - öppet alla dagar 11-20!! Så mysigt! Ligger en bit utanför Rimbo. Helt perfekt! Blir drygt 9 mil ToR.

Någon som hänger med??

Sedan har det varit mysiga middagar hos kompisar, födelsedagskalas och så har vi haft sovmorgon. Inte illa det! ;)

Igår var vi inne i Sollentuna och hejjade på alla fantastiska människor som sprang Jubileumsmaran. Underbar stämning och perfekt väder! Flera kunder och vänner sprang så vi hade många att hejja på.

Blandat 15 juli12 024

Tilde var i extas som gjorde High Five och hejjade på alla som sprang förbi. Fantastiskt bra jobbat allesammans! En extra stor kram till min underbara granne som gjorde en fantastisk insats!

Sedan åkte vi hem för att tvinga mig ner i vattnet. Usch vad jag inte känner för att simma just nu...

Blandat 15 juli12 031

Med Tilde och maken ivrigt påhejjande så körde jag lite tempohöjningar och 3-takt. Började hyperventilera och gav upp. 10 minuter OW. Bra där Fru Stenquist!! (Ironisk...)

Hem och så mysig grillning med min underbara lilla familj!!

Idag har det ju som sagt regnat, blåst och varit allmänt ruggigt. Men träna skulle jag ju ändå såklart. Ut på cykeln för ett kort tempopass på dryga timmen. Det var supersvårt att få till ett tempopass idag pga mycket vatten på vägarna (inte så roligt med tubdäck) och att det blåste (fick bromsa i nerförsbackarna). Efter ca 20 minuter tänkte jag att jag lär inte få ut så himlans mycket av detta pass om jag ska bromsa mest hela tiden och knappt såg något, så jag vände hem. Det blev i alla fall 45 minuter cykel men kan ju inte påstå att det var så mycket tempo.

Blandat 15 juli12 037

 Fick i alla fall träna på att vara ute i regn och blåst. Haha!! Det har jag ju inte gjort i sommar!! *fniss*

Istället för att dra på mig löparskorna blev det crossfit i vardagsrummet framför Touren. Perfekt! Dessutom fick jag sällskap av min underbara dotter Filippa som också körde på.

Det blev ett riktigt bra pass!

Vi har också under dagen följt alla superduktiga kompisar som är nere i Zurich och kör Ironman. Det har varit superspännande att följa dem. Grattis! Ni r grymma!!

Kvällen avslutades med våra underbara grannar. Tack för en grym kväll! Så mysigt!!

Nu ska jag nanna för imorgon väntar en ny härlig dag! Min vilovecka är över så nu ska jag sätta fart och öka träningsdosen igen. Så kul!!

Natti natti!!