Föesöker ta det så lugnt jag bara kan och vila mitt onda ben. Jag bara SKA tävla i helgen!!

Efterson jag flög av cykeln när jag var på väg ner till Timothy för 2 dagar sedan så är ju inte min cykel fixad inför helgen. Så jag åkte ner till Timothy vid lunch idag för att fixa Mr X.

Träning 3 juli12 003

Att först sätta sig på cykeln och trampa var inte skönt men det vara bara att bita ihop. Jag såg Vansbro framför mig!! Haha!! Jag ska stå på startlinjen på lördag. Efter ett tag när jag blivit lite varm var det lättare att trampa. Det kommer bli finfint tills dess...

Efter en bikefit hos Timothy åkte jag hem och vilade tills det var dags för PT-kund och sedan Family Fitness.

Träning 3 juli12 008

Ett grymt taggat gäng kom och hängde med ikväll. Vill du också hänga på och träna med oss så är du välkommen till Domarudden kl 18.00 på tisdagar. Valfritt att lägga en slant men alla pengar går oavkortat till Cancerfonden. Jag kör till den 14/7 på Domarudden innan den vanliga terminen startar i Hacksta.

De fick köra på riktigt hårt och var hur grymma som helst! Vilket gäng!!

Åkte hem och då skuttade jag och Filippa ut på en mycket lugn löprunda. Ville testa benet lite så vi sprang bara 15 minuter. Känns lite klumpigt och stramt men helt okej. Så länge jag rör på mig så är det okej. Men är jag stilla, både stående och sittandes så gör det skitont när jag ska komma igång. Skönt att få röra sig lite i alla fall. Träningssugen!!

Träning 3 juli12 014

Jag och min underbara Filippa. Mysigt att träna ihop!

Blev lite full i skratt när vi kom hem och jag hittade Tilde med kompis liggandes på studsmattan. De låg och pratade och kikade på molnen.

Träning 3 juli12 018

Lite såna här filosofiska och mysiga stunder behöver vi nog alla ibland!