Tog en skön och välbehövlig sovmorgon till klockan 8. Så skönt!! Längtade att komma ut på cykeln i solskenet.

I mitt träningsprogram stog det 3 timmar lugn cykel. Så vid 9.30 stack jag ut och sa att jag skulle vara borta i två timmar. Hade jag inte sagt det hade jag varit borta längre för det var bara så underbart att cykla i detta väder!! Haha!!

Träning 1juli12 012

Taggad till tusen att skutta ut med Mr X!

Träning 1juli12 002

Jag njöt i massor!!!

Eftersom passet skulle vara lugnt så cyklade jag på känsla. Lyckoendorfiner i hela kroppen!!!!

Min underbara make hade fixat lite med inställningarna så det kändes så mycket bättre idag. Skulle sedan efter mitt cykelpass dra ner till Timothy för att fixa de sista inställningarna inför Vansbro. Perfekt!

När jag kom hem upptäckte jag att jag kört nästan 6 mil på 2 timmar, 57,5 km. Helt underbart! Känner mig riktigt taggad för Vansbro!!

Ringde maken när jag bara hade ca 30 minuter kvar på passet. Han kom ut och fotade mig med Mr X! Kul att ha lite bilder med nya cykeln.

Träning 1juli12 016

Träning 1juli12 017

Det var bara såååå underbart!

När jag kom hem så mötte jag upp Filippa och vi stack ut på en liten runda. Jag hade ju faktiskt en timme kvar på passet.

Träning 1juli12 004

Visst är vi snygga? Har mer snyggt tryckt på andra kläder. Så glad!

Filippa fick bestämma tempot och ta det precis i den farten som passar henne idag. Det är ju ändå dagen efter tävling...

Träning 1juli12 006

Filipp var grym på att cykla och höll ett superbra tempo hela vägen. Så det blev 17 km på kanppa 45 minuter. Superkul och fantastiskt bra jobbat ju!! *stolt* Dessutom så kul att träna ihop.

När vi kom hem så fyllde jag bara på lite vatten i min flaska och så skulle jag bara åka ner till Timothy för att fixa cykeln. Skulle ta den snabbaste och kortaste vägen ner då jag behövde komma hem innan det var dags att börja jobba. Hann knappt cykla långt, bara till vårr lilla ICA precis vid oss. Då känner jag helt plötsligt att cykel försvinner under mig. Jag hinner få ur skon ur clipset men drar benet i gruset. Jädra rullgrus!! Skrapar upp benet rejält, får ett jack i handen och skrapar upp armen lite grann. Försöker med hjälp av Filippa att få det hyfsat rent innan jag skulle börja jobba.

Nu ikväll har jag gjort rent det ordentligt. Satan i gatan vad ont det gjorde. Försökte med en tandborste, en duschsvamp och tillslut med tops. Det gick bra och fick det riktigt rent. AAAAAAAJ!!

Träning 1juli12 009

Det ser inte mycket ut men usch vad det gjorde/gör ont!! Nu måste jag bara se till att bli hel inför Vansbro Halvsim och Triathlon till helgen. För tävla det ska jag!! Och kul ska det bli!!

Nej nu måste jag göra mig iordning för morgondagen  - ny dag med nya utmaningar!