Säter dag 1 008

Det var minsann inge svårt att få upp tjejerna imorse! Förväntansfulla stack vi tidigt iväg till Säter.

Dags igen för Filippas ungdomsläger som avslutas med en riktig tävling imorgon lördag. Det blir Filippas första. Hon kommer att köra en minisprint för att testa på. Alla vi som testat tävlingar med flera moment vet ju hur svårt det är med växlingarna och alla regler som man ska hålla reda på.

Vi är här för att se och lära helt enkelt!

OCH för att insupa en himlans massa inspiration!! Inte helt fel det heller!!

 För mig och Tilde var det bara mys som gällde för oss. Och så skulle vi träna ihop. Men träningen fick vi stryka för Filippa hade glömt sina löpartights och överdragsbyxor hemma. TUR att jag hade med mig och att det funkar med mina kläder. Dessutom så dör jag inte av att vila en dag! Så mys i massor med andra ord! *me like*

Filippa fick bo ihop med sin kompis som hon träffade på förra lägret. Så kul!

Säter dag 1 014

Tilde busar precis utanför vårt rum. Vi bor på ett helt fantastiskt B&B i Säter på samma område som Filippa bor. Så perfekt!

Tilde ville bada så vi timade in det med att Filippa och Tri4Fun-gänget skulle träna växlingarna. Så här kommer en hel bildkavalkad från det!

Säter dag 1 019

Hela gänget samlat i tävlingsområdet. Alltid bra att speja in området och prova lite. Släpper mycket spänningar bara det!

Säter dag 1 018

Iordningsställning av sin tilltänkta växlingsplats. På med våtdräkt och ha allt på sin plats. Imorgn kommer de har riktiga växlingsplatser så de kan hänga upp cykeln.

Säter dag 1 025

Alla redo för startsignalen! Tilde hejjar på!!

Säter dag 1 024

Filippa tyker att det var toppenkul!! Dessutom gick växlingarna riktigt bra. Jag tror att konståkningen snabba byten har gjort att hon är snabb fast fingrarna är kalla.

 Säter dag 1 040

Filippa med sin kompis.

Säter dag 1 042

De fick dessutom träna på att runda koner som är viktigt när de kör varvbana på cykeln.

Säter dag 1 043

Tilde ville såklart prov sitt nya cyklop och snorkel. *det ÄR varmt, det ÄR varmt* Hutter!!!!!

Säter dag 1 049

Vi åkte sedan in till en supermysig pizzeria. Satt ute och bara mös. Helt underbart!!

Säter dag 1 050

Imorgon blir det tävling för Filippa och det ska bli så roligt! Efter lunch blir det sprint för vuxna men vet inte om vi stannar. Får se hur vädret är. Det ska tydligen bli en massa regn - såklart!!

Nu ska jag och Tilde fortsätta kolla på friidrotten och bara MYSA!!

Puss och kram på er!!