Den här torsdagen var väldigt intensiv även om den var härlig. Jag försöker så gott det går träna tidigt på morgonen följt av kunder för att sedan ha tid med barnen på dagen innan jag jobbar lite till på kvällen. Trappar ner på jobbet och kommer jobba ganska lite under sommaren. Vill hinna mysa med barnen plus att det är många tävlingar på gång.

Det kommer bli en kalasrolig sommar. Hoppas bara på lite värme också...

Jag hade planerat att gå upp riktigt tidigt för att köra 4 mil tempo på cykeln. Vaknade och kände mig så trött. Beslutade mig för att sova två timmar till. Bra beslut! Jag vill inte sova för lite för då orkar jag ändå inte med träningen. Dessutom är min stora tävling på ingång.

Startade sedan dagen med ett yogapass för två PT-kunder. Riktigt riktigt härligt! Måste yoga mer!!!

Hämtade barnen och stack på bio. Så mysigt! Jag tror att jag och tjejerna garvade mest av alla som kollade på Ace Age 4. Hahaha!!

Kom hem och roddade lite. Stack till Timothy med nya cykeln för att kolla vad som inte funkar med inställningarna. Bestämde att jag skulle komma på söndag då jag har mer tid. Kommer bli kanonbra inför Vansbro!

Åkte ner till gymmet för att peppa en PT-kund och sedan ett spinningpass. Det blev ett väldigt intensivt intervallpass. Grymt härligt gäng! Men nu tar jag sommarledigt från gymmet. Har svårt att motivera mig att köra pass inne när det är sommar. Men i augusti är jag tillbaka igen!!

Nu är bilen packad för avfärd mot Säter. Det blir jag och tjejerna som åker dit. Filippa ska på ungdomsläger i triathlon och sedan är det tävling imorgon. Jag är där som mamma. Ska bli så mysigt!! Tilde och jag ska också träna. Ikväll blir det intervaller och styrka. Nice!

Ha en grym fredag allesammans!!