Tog med mig Tilde in till stan idag för att träffa en kompis som jag inte har träffat på säkert 8-9 år. Hon koreograferade mig när jag testade att tävla i Fitness för första gången och sedan pluggade vi till Hälsopedagog ihop på Lillsved. Idag hade vi bestämt att ses inne i stan på en lunch! Å vad det var underbart roligt! Tiden bara flög fram!!

Träning 27juni12 008

Lottie jobbar numera som coach och föreläsare. Otroligt inspirerande!!

I över två timmar lunchade vi. Lycklig över att ha en sån underbar vän.

Hemma igen spelade jag in ett litet träningspass som ni enkelt och snabbt kan göra hemma, i skogen, på landet eller på resan.

Har ni ont om tid så kör ni bara det eller så avslutar ni en löprunda med detta pass. Tar bara 15 minuter.

Passet hittar ni här.

Träning 27juni12 006

Jag hoppas att ni alla har haft en grym dag!! Jag avslutade min underbara dag med sista passet innan sommaren med min löpgrupp och sedan en massagekund! Galet bra dag idag!!

Natti natti!!