Träning 25juni12 002

Idag har jag och tjejerna varit hos min underbara frissa Linda för att klippa oss. Jag fick lite färg också. :)

Sedan var det bara att mysa, äta och ladda för ett löppass med Filippa och Runday!

Det har ju typ tokregnat hela dagen men det lugnade ner sig på eftermiddagen. När vi åker in till stan så börjar det igen. Hahaha!! Det här vädret är ju helt galet!!

När vi kommer in till Karlberg så har det slutat regna, tack å lov! Massor av folk hade samlats för att träna med Runday. Träffade på min underbara klubbkompis Emma och även supertrevliga Ironman Alex. 

Började värma upp och sedan den sedvanliga löpteknikträningen. Kroppen kändes redan här ganska seg så jag tog det lite lugnt. Dessutom var det väldigt blött och halt i gräset. Tänker INTE skada mig nu...

Jag och Filippa valde intervallgruppen som skulle hålla till runt varvbanan. Massa goa intervaller som riktigt sög tag i benen. I JUST LÖÖÖÖÖÖÖV THAT FEEEEEEEELING!!

Alex for runt som en kanonkula runt banan. Så snabb ska jag också bli någon gång! Försökte hänga på några snabba men när jag hörde att de höll 3-tempo så kände jag att mitt lilla tempo räckte alldeles utmärkt idag. Glömde min pulsklocka hemma så jag såg ej mitt egna tempo. Gillar annars att ha lite koll.

Träning 25juni12 004

Nöjda efter dagens pass skuttade vi förbi Espressohouse för en kaffe/lemonade på vägen till bilen. Vardagslyx!

På vägen hem började det regna igen. Vilken tur vi hade ändå.

 

Här är inslaget om löpgruppen Runday inför Stockholm Marathon. Charlotte som pratar i inslaget är en av ledarna och hon vann då SM. Grym tjej!

Det är alltid så himla roligt att träna med dem. Önskar bara att jag inte hade så långt att åka men det är helt klart ett suveränt kvalitetspass att gå på så fort jag har möjlighet.

Ser redan fram emot nästa veckas Rundaypass. Är det någon mer som ska dit?