Träning 24juni12 009

Idag bytte vi plats på Family Fitness för att slippa myggorna. Det blev ett grymt pass med ett fantastiskt gäng!!

 Barnen tränade tillsammans med Filippa och de vuxna med de allra minsta ihop. Då min underbara make ville ta det lite lugnare så fick jag hänga med och köra och peppa som deltagare. Så kul!!Träning 24juni12 011

Det är så fantastiskt roligt att träna ihop med det här underbara gänget! Idag fick de köra ett tufft cirkelpass med sprintar. Vilan mellan blev 1 min aktiv vila med höga knän eller bergsklättraren. Haha!! Riktig Jeanette-vila!!

Träning 24juni12 016

En av de yngsta deltagarna idag. :)

Träning 24juni12 018

Grymt bra jobbat idag allesammans!!

Det kom lite lätt regn på oss en en hejdundrande åsksmäll, men det var allt. Vi körde på ändå.

Tack för idag!!

Vi åkte hem, nöjda och glada, åt lite middag. Packade väskan och åkte sedan till Domarudden.

Medan Jörgen tog ett varv runt Drängsjön så fick Tilde bada lite.

Träning 24juni12 022

Träning 24juni12 026

Tilde var superglad! Burr vad kallt tänkte jag...

Medan jag mötte upp två kompisar och sedan maken så busade ungarna i lekparken med lite medhavd fika.

Träning 24juni12 033  Träning 24juni12 036

Träning 24juni12 046

Mina underbara ungar som hade det supermysigt medan vi simmade runt sjön, jag och maken. <3

Jag fick ingen panik och det kändes helt okej att simma. Hade ont i axeln sedan cyklingen så jag drog helt fel med vänster arm. Det kassa armdraget som jag kämpat med att få bort. Japp, there it was! Nu blir det rehab-träning VARJE dag. Vansbro är ju på ingång! Annars var det så fantastiskt underbart med solen som strålade ner genom molnen. Maken vid min sida och även två kompisar som hängde på. Nice!

Tyckte att jag simmade på bättre. Vilket jag gjorde. MEN jag simmade tydligen VÄLDIGT sick-sack enligt maken så sträckan blev MYCKET längre än sist. Det blev i alla fall en riktigt härlig timme i vattnet.

Jag är grymt stolt att jag nu simmat tävlingssträckan två gånger. Härligt!!

Resten av kvällen har det bara blivit filmmys med tjejerna is soffan. Så mysigt!!

Jag har haft en sån underbart härlig helg - njuter fortfarande!!

Imorgon är en ny härlig dag!!